Orbán Viktor különleges titokról rántotta le a leplet (VIDEÓ)

2024. október 02. 12:06

A miniszterelnök újabb érdekességet osztott meg a kulisszák mögül.

2024. október 02. 12:06
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A miniszterelnök a TikTok-on árulta el, hogy nem ő vasalja az ingeit, hanem a felesége.

A feleségem vasalja, de ha valamiért ez nem lehetséges, akkor nem hátrálok meg, én is meg tudom oldani. A különbség sajnos szemmel látható.” – jegyezte meg mosolyogva, ami újabb elismerés a felesége számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 02. 13:40
A legszebb amúgy az, amikor úgy tesz, mintha egy inget kétszer is felvenne. Mint amikor a kötcsei bográcsozásra másodjára is ugyanazt a latteavokádó színű inget veszi fel, mert “ez volt felül” No pláne majd a naccságos asszony vasalja őket, miközben minisztereket szőnyegszéleztet. Legutoljára Berki Krisztián ingeivel foglalkozott így a sajtó, aki szintén nem vette fel kétszer ugyanazt az inget, hanem ment a kukába. Mármint az ing. Vagy amikor a kakadu egyedi készítésű, nevével belehímzett millós slim fit zakóit szedik ki a kukából a házuk környékén kukázók. A szerénység, amit a legjobban szeretek magamban. 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
genusnexxt
2024. október 02. 13:38
Ergit 2024. október 02. 12:45 "piától és a szervezete rossz működésétől" Pontosan. Az a rengeteg pálinka, amit a heti disznóvágásokon iszik, az a rengeteg koleszterin, stb. Ezért váladékozik annyit, hogy 3 ing kelljen. #pedofidesz #sehonnaibitangorban
files32
2024. október 02. 13:34
Csak a buzik és a celebek tiktokolnak és orbán nem celeb.
satrafa-2
2024. október 02. 13:26
A Főnök megint feladott egy magaslabdát a hülyéknek, de láthatóan ugranak is rá. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!