Orbán Viktor elárulta, mekkora bevételnövekedés vár a családokra 2025-től

2024. október 04. 11:47

A kormányfő megerősítette a családi adókedvezmény gyarapodásának mértékét.

2024. október 04. 11:47

Fotó: Orbán Vikor Facebook-oldala

Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott pénteki interjújában elmondta, elsősorban magunkkal kell törődni, és arra koncentrálni, hogy elérjük a gazdasági semlegességet.

A gazdasággal kell törődnünk. Mi gazdasági semlegességet szeretnénk elérni. Ennek megalapozása zajlik a tervek szintjén”

– jelentette ki a kormányfő, aki szerint a magyar gazdaság arra épül, hogy sokkal több terméket állít elő, mint amennyire szükség van.

Ennek kapcsán pedig egy rendkívüli kijelentést is tett:

„Két-három éven belül egymillió forint lehet az átlagjövedelem” – hangsúlyozta Orbán Viktor, aki kitért a magyar családok mindennapjait érintő pozitív fejleményekre is:

A következő évben kétszeresére emeljük a gyerekek után járó családi adókedvezményt!”

– írta közösségi oldalán a kormányfő.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. október 04. 13:11 Szerkesztve
A nindzsarezsim cigánykodása sajnos nem fog segíteni a nem cigány magyarság demográfiai csődjén, eddig se segített, sőt. A kombinált kipcsak-cigány termékenységi ráta 1.37 (KSH adat). A nyers születésszám, az ezer megfelelő korú nőre jutó élveszületések száma a fidesznyik agitprop faszveréssel ellentétben pedig sosem emelkedett érdemben a Fidesz alatt, már tavaly is kb. pont annyi volt, amennyi Gyurcsány alatt volt. ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0008.html Ezek a számok.
Ez D-dúr és e-moll
2024. október 04. 12:37
Ezt az orbáni dumát már tényleg csak azok veszik be, akik anno Horn és Medgyessy demagóg handabandáit is bevették. Orbánnál van Kádár János koponyája és esténként megkonzultálja vele a másnapi hazugságait.
Novicsok-5
2024. október 04. 12:04
Jó, persze. Gazdasági semlegesség, tudjuk. A békemissziók után erre maszturbálnak, értjük erre élvezkednek. Na de a bevételnövekedés a faszfejes és a haveri körének családjaira vagy az átlag magyar pórnép családjaira értendő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!