Nem szabad engednünk, hogy egy Magyar Péter által vezetett pártocska legyen 1956 örökös jelképének viselője

2024. október 02. 18:38

Szendrődi Miklós 1956-os nemzetőr, az 56-os Szövetség volt ügyvezető elnökének írása.

2024. október 02. 18:38
null

(Nyitókép: Fortepan)

A magyar nemzet 1956-ban példát mutatott a világnak hazaszeretetből, elnyomás és elnyomók, bitorlók és megszállók elleni,

engesztelhetetlen harcból, hősiességből és bajtársiasságból.

A szabadságharcos szervezetek semleges, pártok felett álló tömörülések, amelyek tagsága elvárja a politikai pártoktól, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének ápolásában, szellemiségének érvényesülése érdekében hazánkban

olyan tudat érvényesüljön, ami egységes, befolyásoló és hiteles véleményt eredményez az utókor szemében.

A TISZA Párt a baloldal által megfogalmazott eszmék, politikai és erkölcsi tézisek alapján próbálja állandósítani az azokra vevő szavazóbázisát. Sajnos erős hajlam van arra, hogy elfogadjunk minden alapot nélkülöző, jobb élet reményét kecsegtető szólamokat, hazug ítéleteket, ígéreteket és helyzetértékeléseket kritika alkalmazása nélkül.

Ezt használja ki Magyar Péter.

Céljai elérése érdekében arra is vetemedett, hogy pártjának jelképévé az ’56-os lyukas zászlót tette, nem létező nemzeti elkötelezettségét igyekezve alátámasztani.

’56 dicső emléke, a forradalom és szabadságharc hősi halottainak, a kommunista megtorlás vértanúinak, a volt politikai foglyok és üldözöttek nemzedékének emléket állító örökös szimbólum az 56-os lyukas zászló. Nem lehet és nem szabad, hogy a nemzetünknek szándákosan ártó, Magyar Péter által vezetett pártocska legyen történelmi múltunk egyik örökös jelképének viselője.

Szendrődi Miklós ’56-os nemzetőr, az 56-os Szövetség volt ügyvezető elnöke

 

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2024. október 02. 22:04
genusnexxt 21:32 Ezzel az ocsmány hazugsággal csak az a baj, hogy még el is szólod magad, amikor a "2,5 évvel ezelőtt"-öt is idézed. 2,5 évvel ezelőtt ugyanis Ukrjana (és annak kormánya és kormányfője) még annyira sem "védekezett", mint most, ugyanis akkor még nem volt megtámadva. Hanem PROVOKÁLT. Teljes gőzzel teljesítették a gazdáik által rájuk rótt feladatot: huzigálták a vörös posztót Oroszország orra előtt, mert mindenképpen ki kellett provokálni a támadást. A sajátjaik tragédiája árán is. És hogy mit csinálnak most? Most éppen azon dolgoznak ugyanilyen serényen, hogy a Nyugatot is belerántsák, még mielőtt jön a november és vele talán a váltás az USA-ban. Nem igaz?
sexykitty-5000102
2024. október 02. 22:03
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­k­e­­l­d­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Hesperia
2024. október 02. 21:57
Nem engedjük, nem engedjük - mit kell ezen lamentálni? Tegye ki magára mindenki, aki komolyan gondolja, hogy 56 örökösének (is) érzi magát, és akkor nem tudja kisajátítani ez az Isten Majma. Ennyi. Nem?
kunfia1
2024. október 02. 21:45
Ez a fasz mit is írt , amikor Orbán hibának nevezte, hogy a pesti srácok nem adták meg magukat 56ban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!