Magyar Péter a nemzeti ünnepre is rendelt magának egy kutatást

2024. október 23. 09:54

A reménykeltés eszközeként felhasznált balos kutatók részéről ez a hazudozás a választásoktól távoleső időszakokban viszonylag kockázatmentes.

2024. október 23. 09:54
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Fontos, add tovább!

Magyar Péter a nemzeti ünnepre is rendelt magának egy kutatást, amit már korábban beharangozott az oldalán. Jó vastagon foghatott a ceruzája: már azt hozatta ki egy »hibrid módszertannal« készült kutatás alapján az ellenzéki 21 Kutatóközponttal, hogy ő vezet. 

Mindez nem újdonság, a baloldali kutatók a 2022-es választás előtt is kihoztak már olyan számokat, amelyek szerint az ellenzék vezetett. Erre hivatkozva volt is nagy lelkesedés a baloldalon, majd jött az igazság pillanata, a választáson toronymagasan a Fidesz győzött.

A reménykeltés eszközeként felhasznált balos kutatók részéről ez a hazudozás a választásoktól távoleső időszakokban viszonylag kockázatmentes, hiszen később azt tudják majd mondani, hogy a kampányidőszakban alapjaiban megváltozott az emberek véleménye...”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. október 23. 12:15
Csak szólok ugyanezek MZP-nek ugyanennyit mértek. Lapozzunk.
sexykitty-5000122
2024. október 23. 12:02
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­e­x­­i­ ­­p­u­­­n­­c­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
AROON
2024. október 23. 12:01
A választásokat soha nem a kutatások döntik el! Makiszarnál is "fölényesen vezet" jött ki a libsi kutatás szerint! A végeredményt a választók adták meg, amit nem kell kommentálni. 2026-ra már tisza párt sem lesz, vagy ha igen, bukni fognak nem kicsit.
manitowoc
2024. október 23. 11:19
DeDani: "Fontos, add tovább! Magyar Péter a nemzeti ünnepre is rendelt magának egy kutatást" Csúnya dolog ez. Ilyet a Fidesz sohasem tenne. A Fidesz komoly közvélemény-kutatók komoly méréseire támaszkodik, ahogy tette például 2019. szeptemberében is: Nézőpont Intézet: "Tarlós István továbbra is utcahosszal vezet" ripost.hu/politik/2019/09/tarlos-istvan-tovabbra-is-utcahosszal-vezet Századvég: "Tarlós István fölényesen vezet" www.magyarhirlap.hu/belfold/20190903-szazadveg-tarlos-istvan-folenyesen DeDani, "Fontos, add tovább!" (:-))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!