Lesújtó a véleményem a folyamatos hazaárulózásról

2024. október 18. 13:05

Ezt a politikai kultúrát nemhogy nem kellene exportálni a nemzetközi fórumokra, de itthon is jó lenne befejezni, felszámolni.

2024. október 18. 13:05
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Lesújtó a véleményem a folyamatos hazaárulózásról – legyen szó bármelyik politikai oldalról is.

Korábban a Fidesz bélyegezte ennek a baloldalt, most legutóbb Dobrev Klára és Magyar Péter címkézte így a kormányt. Egyrészt, akik ezzel dobálóznak, gyakran nincsenek tisztában a fogalom pontos jelentésével. Másrészt  az ilyen megbélyegzéssel erkölcsileg szeretnék leminősíteni a másikat, akivel szemben ezután minden megengedett és meghallgatni sem érdemes, hiszen egy tolvaj, bűnöző, hazaárulóról van szó.

Ezt a politikai kultúrát nemhogy nem kellene exportálni a nemzetközi fórumokra, de itthon is jó lenne befejezni, felszámolni. Onnan lehet majd tudni, hogy Magyarország a fejlődésben lendületet vesz, ha a politikai ellenfelek úgy viszonyulnak majd egymáshoz, hogy »nem értek egyet a másikkal, harcolok az igazamért, de az ellentétes oldalon is elismerem azt, hogy ők is a közös hazánk sorsát szeretnék jobbítani, csak legfeljebb nem a megfelelő úton«.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 18. 15:23
Fodorka ti csak eladni tudtok és a pénzt eltüntetni,ami útana marad az a nyomor. Mutasd meg azokat a cégeket amelyeket a ti ídőtökben telepedtek országunkba. 1.2millió munkanélküli volt az 3millió polgárt érintett Ti hazaárulók vagytok az EU rabszolgatartók korbácsósai. Az Isten mentsen meg tőletek.
Pelso j.
2024. október 18. 15:18
Gábor, mit foglalkozol ezzel? Abszurd és szánalmas, hogy az elvtelen fideszes szekta mindenkit hazaárulóz, aki nem velük béget.
machet
2024. október 18. 15:12
Gabika,Gabika, van valami mondanivalód is?Már azon kívül hogy kulturáltan és korrekt módon szopassanak ki minket.Ez valami Antall effektus lehet.A politika nem az úriemberek klubja.Pusztán csak annak szeretnék láttatni.E-tekintetben semmiféle fejlődés nem lesz itt.
nemugatolmerkapol
2024. október 18. 15:11
Ezt a politikai légkört, ezt a politikai kultúrát az olyan szélsőségesen magyarellenes, normalitás ellenes figurák teremtették meg, mint a még mindig mutáló hangú Fodor Gábor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!