Különös kép terjed az interneten Magyar Péterék október 23-i megmozdulásáról

2024. október 27. 07:50

Nemcsak Hadházy Ákos szerint voltak „csalódástkeltően” kevesen a baloldal politikusának rendezvényén.

2024. október 27. 07:50

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / AFP

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán reagált Hadházy Ákos azon mondataira, miszerint kevesen voltak a Tisza Párt október 23-i rendezvényén. A politológus szerint „Magyar Péter tüntetése nem váltotta be a baloldalon hozzá fűzött reményeket, még a Millenárisnál (ahol Orbán Viktort több tízezren hallgatták) jóval kisebb Széna teret sem tudták megtölteni, meglehetősen hézagosak voltak a sorok.

Az elemző szerint 

Már önmagában az is beszédes volt, hogy a balliberális sajtó nem támadott be engem, és szokásához híven nem hazudott több százezres tömeget.

A XXI. Század Intézet munkatársa szerint Hadházy Ákos nyilatkozata és a megmozdulásról készült, a közösségi oldalakon terjedő fotó is alátámasztja mindezt.

Ezt is ajánljuk a témában

Hadházy Ákos: A légi felvételeket megnéztük. Nem voltak sokan

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: az előzetes várakozásokhoz képest kevesebben vettek részt Magyar Péterék megmozdulásán. Ennek adott hangot Hadházy Ákos is. A kormánykritikus Magyar Hang Kompország című műsorában az ellenzéki képviselő úgy fogalmazott:

Több szempontból csalódás volt. Egyrészt ezen a vezető ellenzéki megmozduláson, sajnos négy-ötezernél több emberre nem nagyon tudnám saccolni az ottani létszámot, a légi felvételeket megnéztük. Nem voltak sokan.”

Hadházy nyilatkozatát itt nézheti vissza:


 

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. október 27. 11:14
nyúlgerinccsapláros 2024. október 27. 10:58 ..."Putyinnak tulajdonított véleményről eredetigazolást - hírforrást - tudna prezentálni itt. Ha nem akkor el kell fogadnia azt a kósza hírt, hogy a maga édesanyja és leánytestvérei egytől egyik kurvák....(cáfoljon meg)"... Nincs azon semmi cáfolnivaló, mert TÉNY, hogy vannak balfasz elmebetegek, akik egyik-másik nőszemélyt ELEVE kurvának tartanak, és ha te ettől elélvezel, hogy csak úgy lekurvázol másokat, akkor egészségedre. Ki is verheted magadnak, hogy hosszabbítsd és növeld az örömöd.
pragmatika
2024. október 27. 11:14
Ja. És minél kevesebben mennek el a tüncijére, annál jobban veri a Fideszt a "közvélemény" kutatásokon. Nevetséges.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 10:58
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
haxima
2024. október 27. 10:53
Egyébként azt nem veszitek észre, hogy ez a kunfia meg magyarok26 meg ilyen francianevű valami direkt azért beszél faszságokat, hogy generálja az újraletöltést és ezzel hozza a reklámokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!