Kövér Lászlót elverték a törökök

2024. október 19. 08:25

A két ország játékosai a pályán egyperces néma csenddel adóztak Potápi Árpád János emléke előtt.

2024. október 19. 08:25
KÖVÉR László

Nyitókép: MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

Az Országgyűlés csapatának és a Török Nagy Nemzetgyűlés labdarúgó-csapatának mérkőzésével ért véget Ankarában a magyar parlamenti delegáció programja – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

A közleményben idézték az Országgyűlés elnökét, aki a hivatalos törökországi látogatást úgy összegezte: a diplomáciai kapcsolataink századik évére meghirdetett magyar-török kulturális évad keretében nemcsak fontos tárgyalásokat folytattak, hanem részük volt kulturális programokban is Ankarában és Isztambulban. 

A labdarúgás is kultúránk része”

– hangsúlyozta Kövér László a hetedik alkalommal megrendezett török-magyar parlamenti mérkőzést követően, amelyet ezúttal a házigazdák nyertek meg 2-0-ra. 

A házelnök az Országgyűlés labdarúgó csapata nevében egy teqball asztalt ajándékozott a Török Nagy Nemzetgyűlési Sportklubnak. A két csapat játékosai a pályán egyperces néma csenddel adóztak a csütörtökön elhunyt országgyűlési képviselő, nemzetpolitikai államtitkár Potápi Árpád János emléke előtt – áll a közleményben.

KÖVÉR László
Az Országgyűlés és a Török Nagy Nemzetgyűlés labdarúgó-csapatának mérkőzése Ankarában. Fotó: MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

(MTI)

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 19. 11:12
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
kampman
2024. október 19. 11:11
Mindkét csapat pirosban játszott? :D :D
Massimiliano Prospero dArco
2024. október 19. 10:06
faszverő grécit vittétek, mszmp-s lacika??? kubatov még mezt is küldött neki
Tárkány Álmos
2024. október 19. 09:51
Kövér László - Dagadt Viktor összeállításban focizni? Persze, hogy kikapnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!