Ki a felelős?

2024. október 27. 13:09

Nem arról beszélünk, hogy ez rohadék szemétláda a kiskorú gyerekei és a felesége előtt eljátssza az öngyilkost, aztán, miután kihívják rá a mentőt, komótosan összeszedelődzködik és lelép.

2024. október 27. 13:09
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

„»A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál

A Bors tavasszal mutatott be két dokumentumot, amiből az derült ki, hogy tavaly mentőt hívhattak Magyar Péterhez mérgezési tünetek miatt, ellátni viszont nem tudták, mert elhagyta a helyszínt. Magyar szerint a mentőszolgálat NER-káder vezérigazgatója hazudik.« (Telex)

»Az Országos Mentőszolgálat nem tudja, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért

Az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) nem sikerült kiderítenie, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért – derült ki az RTL Híradójából. A Bors bulvárlap tavasszal számolt be két dokumentumról, amelyek szerint tavaly mentőt hívtak Magyarhoz mérgezési tünetekre hivatkozva, viszont mire kiérkeztek, a jogász elhagyta a helyszínt.« (Hang)

És így tovább…

Ugye milyen érdekes? Nem arról beszélünk, hogy ez rohadék szemétláda a kiskorú gyerekei és a felesége előtt eljátssza az öngyilkost, aztán, miután kihívják rá a mentőt, komótosan összeszedelődzködik és lelép, mintha mi sem történt volna – ahogy ezt a »kiszivárgott« jegyzőkönyvek is alátámasztják, vagyis igazolják szóról szóra a Varga Judit által elmondottakat, de nem, erről nem beszélünk, hanem arról, vajon ki szivárogtatta ki a jegyzőkönyveket, amelyekből feketén-fehéren kiderül – már ha valakinek eddig nem lett volna világos –, hogy ez itt egy pszichopata gazember.
Igen fiúk, így kell ezt csinálni...

p.s.: Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta. És lennének hozzá bizonyító mentőszolgálati jegyzőkönyvek is. Önök szerint melyik ellenzéki újság és újságíró kutatná lázasan, vajon ki szivárogtatta ki azokat a jegyzőkönyveket, ahelyett, hogy éveken át írná a vitriolba meg gennybe mártott publicisztikákat arról, micsoda egy rohadt gazember az illető?

Na ugye…

Mondom én, így kell ezt csinálni…”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. október 27. 15:18
Ezért még a Gyurcsány-Dobrev párosnál is aljasabb, mivel a feleségével és a gyerekeivel csinálta ezt.
kunfia1
2024. október 27. 15:17
"»A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál" Nincs felelőse, hogy Orbán propagandistáinak az állami rendszerből személyes adatokat szivárogtattak ki... Az orbáni jogállam igazi épülésére. Jogállam van, nem vitás, NEKED jogod van hallgatni, NEKIK joguk van lopni, hazudni, hazát árulni. Még szerencse, hogy Orbán szerint: "A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában, ha a népakarat ellenében kormányoz, és az emberek létérdekét veszélyezteti "
sexykitty-5000126
2024. október 27. 15:05
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­p­u­n­­c­­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Palatin
2024. október 27. 15:03
ROSSZAKARÓINK Manfred Weber, hungarofób fax: Oh Gott bestrafe hart Manfred Weber, Diesen beschissen grunzenden Eber. Péter Magyar ein schuftiger Streber, Ihm dient er als unser Totengräber. Von der Leyen: Hol dolgozzon szerinted von der Leyen? Ukrajnában, egy nyilvános illemhelyen. És mi foglalkoztatja leginkább a kuriát? Az hogy, hogyan söpörjük el ezt a fúriát. De mi bajotok ezzel a bátor amazonnal? Ö minden baj forrása, tünjön el azonnal. Gyurcsány: Dühös vagyok és nagyon elszánt, Viktor már megint velünk elbánt, Segíts! Kérem esengve a sátánt, Ki engem oly gyakran megszánt, Ha ö sem segít, hát veszek ciánt. Dúl bennem a méreg, mint vulkán, Mert kevés ez országban a turbán. És hiányzik pártunkból sok talibán. Ezért gyöz ellenünk mindig Orbán, S mi DK-sok csak nézünk bambán. Tiszar Péter: Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj, Népünktöl áldást te soha ne remélj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!