Kártyavárként omolhat össze Magyar Péter és vele együtt a Tisza Párt

2024. október 13. 18:13

A nő neve kuss Magyar Péter szerint?

2024. október 13. 18:13
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Index/képernyőfotó

„Felhévizy, miután Reinfrank néni a ház hírmondója felhívta rá a figyelmet rendszeresen követi az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő netzenész, Wellor munkásságát. Így vette észre, hogy Wellor rendhagyó dallal rukkolt elő.

Az eddigiektől merőben eltérő stílusban szólalt meg az AI-zenész, és nagyon komoly témát feszeget: a párkapcsolati erőszak témáját. Magyar Péter ebben a dalszövegben is megjelenik, hiszen a témában megkerülhetetlen figura. Gondoljunk csak a volt feleség, Varga Judit és a volt barátnő, Vogel Evelin által adott interjúkra. A mostani Wellor-dalt akár ez a két hölgy is írhatta volna.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 13. 20:13
1. rész: Magyar Péter nem politikailag, hanem pszichológiailag érdekes személyiség. A MP féle lelkialkat a pszichopatológiában nagyon jól ismert, kiterjedt irodalma van. Egy ezirányú szakember pontosan le tudná írni MP jövöbeni "karrierjét". Ezt már nyilván meg is tették, de azt természetesen nem lehet közzétenni. De úgy Gyurcsánynak, mint Orbánnak nem ártana ezirányba szakemberektöl érdeklödniük. Ugyanis hiába látja az ember a jeleit a lelki diszkrepanciának, a legbelsö mozgatórugókat, és a várható viselkedésmintákat nem olyan könnyü ezekböl levezetni. Vannak képességeik, amik a képet összezavarják, igy külsö szemlélö számára nehezen elöre látható az ilyen emberek viselkedése, reakcióik. Ezek néha meglehetösen bizarrok lehetnek, de néha viszont teljesen normálisnak is tünhetnek.
Palatin
2024. október 13. 20:13
2.rész: A MP típusu emberek tudnak a saját állapotukról, tisztában vannak a saját diagnózusukkal, elég intelligensek ahhoz, hogy azt részben palástolják, korrigálják. De ez számukra lelki energiákat igényel, ezért állandóan nem tudnak normálisak lenni. A teljes normalitást is meg tudják játszani egy ideig, de ez külön energiákat követel tölük, ezért aztán idönként "meglepetést" okoznak. A legnagyobb baj a megbízhatóságukkal szokott lenni. Soha nem tudhatod biztonsággal, hogy mit fog tenni egy adott szituációban. Az is tévedés, hogy ök "hazudnának", amikor nem mondanak igazat. Ök azt valóban úgy gondolják, ahogy mondják. Ezért hiszik el sokan a hazugságaikat, mert azok "meggyözöen" hangzanak. Magyar Péterröl egy pszichológiai bestsellert lehetne, - és kellene -, írni.
Palatin
2024. október 13. 20:11
Megjegyzés Poloska Peti vakaródzásához: Könnyen meglehet, hogy Magyar Péter elözö este a brüsszeli éjszakai életben szedett össze valami nyavaját. Ugyanis nagyon-nagyon viszketett vagy szúrt neki valami ott lennt. Ez csak úgy magától nem szokott jönni. Reméljük, hogy a fertözés enyhe lefolyású lesz, jobbulást kívánunk neki. Kisérjük figyelemmel a lábadozását, ne botrámkozzunk meg, ha még párszor rángatóznia kell az elkövetkezö 5-6 napban. A ballibsi média szerint a nemi szervek vakargatása a nyilvánosság elött csak a rühes malacoknak megengedett, vagy akkor, ha azt Magyar Péter csinálja. A HVG teljesen feloldozza MP-t, szerintük el kell fordulnunk és a dolog rendben van. Képzeld mi lenne, ha ezt Orbán csinálta volna. Most már joggal lehet abban reménykedni, hogy a globalista ballibernyákok már ott tartanak, hogy saját magukat fogják amortizálni. Idönk van....
2024. október 13. 20:11 Szerkesztve
Intelligenciateszt : Minek a rövidítése a PPPP? ajláksziP tészineP iteP aksoloP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!