Kamala Harris gyilkosozza Orbán Viktort

2024. október 19. 06:39

A demokrata elnökjelölt az amerikai média és a deep state elvárásai szerint nyilatkozik.

2024. október 19. 06:39
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

„Lássuk először a szikár tényeket! 

Szikár tény, egy:

A CBS News Late Show with Stephen Colbert című műsorában, amelyet a műsor YouTube-csatornáján tettek közzé, a műsorvezető arról kezdett beszélni, hogy Kamala Harris republikánus ellenfele és a Fehér Ház korábbi vezetője, Donald Trump előszeretettel beszél »szoros« kapcsolatáról Orbán Viktor miniszterelnökkel, Hszi Csin-ping kínai elnökkel és Kim Dzsong Unnal, Észak-Korea vezetőjével. Ekkor azonban Kamala Harris félbeszakította őt, és azt mondta az említett személyekről (akik közé tehát besorolta a magyar kormányfőt): 

Diktátorok, autokraták és olyan emberek, akiket joggal lehet gyilkosnak nevezni. Hozzátette azt is: szerinte Trump maga is olyan »diktátorrá« akar válni, mint akikkel szimpatizál, de az említett vezetők csak »játszanak« vele és kihasználják.

Szikár tény, kettő:

– Igen, ezt ki lehet mondani – felelte tömören a Guardian szerint Kamala Harris demokrata párti elnökjelölt arra a kérdésre kampánykörútja detroiti állomásán, fasiszta-e Donald Trump. Tehát az Egyesült Államok egyik lehetséges következő elnöke szerint a magyar miniszterelnök diktátor és gyilkos. Egészen pontosan joggal lehet gyilkosnak nevezni. Fölöttébb érdekes. Majd visszatérünk erre, de nézzük előbb a másik kettőt!

Kim Dzsong Un egy elmebeteg diktátor és gyilkos. Tömeggyilkos. Csak remélhetjük, hogy a népe egyszer mégis fellázad, és úgy végzi, ahogy az ilyeneknek végezni illik. Hszi Csin-ping egy kommunista diktatúra megkérdőjelezhetetlen hatalmú vezetője, s mint ilyen, diktátor. Viszont egészen biztos, hogy nem gyilkos. Ha eddig eljutottunk, akkor ideje a dolgok mögé nézni.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Európa is egy ékszer volt. VOLT.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
macskusz-4
2024. október 19. 11:46
Rájött, hogy ha úgy csinál, mint a ló, akkor népszerű balos értelmiségiek körében.
macskusz-4
2024. október 19. 11:45
Állítólag a hajrában combfixet fog villantani. Ezt gondolja nyerőnek.
macskusz-4
2024. október 19. 11:43
Azért balszerencsés nő. Mert ha úgy nézne ki, mint a dinka Kunhalmi, simán megválasztáná a buggyant amerika elnöknek.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 11:39
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­­x­i­­ ­­­p­u­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!