Horror: így borult oldalára a kisbusz az M3-as autópályán (VIDEÓ)

2024. október 14. 11:19

A tűzoltókat és a mentőket is riasztották az esethez.

2024. október 14. 11:19
null

Nyitókép: TV2 képernyőfotó

Hirtelen fékezés miatt borult az oldalára egy kisbusz az M3-ason, az ijesztő balesetet felvette egy fedélzeti kamera – számol be a Tények riportja. A busz megcsúszott és a mellette haladó autónak csapódott, majd felborult. Kilencen utaztak benne, hárman megsérültek, az esethez tűzoltókat és mentőket is riasztani kellett. 

Az M3-as autópálya 39. kilométerénél egy kisbusz az oldalára borult. A buszban kilenc ember utazott. Mindannyian önerejükből elhagyták a járművet. A helyszínre az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak, a tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a kisbuszt, majd a helyszínelést követően kerekeire állították

− nyilatkozta Csámpai Attila, a Pest vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.

Az esetről készült videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. október 14. 12:59
Ritkán találkozni cigó tanulóvezetővel. A rend őrei ezekkel gecizzenek ha mernek és a törvény felhatalmazza őket.
akkor ki
2024. október 14. 12:56
Retek cigóhordó a száz éves tranzittal. Ártatlan életeket veszélyeztetnek! Jogsi ugrik remélem.
Phm045
2024. október 14. 12:28
Retek trógertruck................................... Naponta találkozok az M3 ezen szakaszán ilyenekkel. Java részét tőről metszett cigány vezeti. Torlódáskor jön a leállósáv, de itt is arra készült szerintem, de pont oda volt terelve a forgalom. Ezekkel a járművekkel bármikor kell ilyen húzásokra számolni. A sofőrök java része biztos, hogy az ecserin vette a jogsit. A járművön sem műszaki, sem biztosítás. Épp a napokban a kamerám rögzített felvétele alapúján néztem utána egy ilyen trógerbusznak. Nem elég, hogy a rendszám nem ahhoz a járműhöz volt rendelve még biztosítás sem volt rajta. Ja és a véda kapu nyilván ezt nem figyeli, mert ha igen, akkor nem találkoznék vele nap, mint nap.................................
atti64
2024. október 14. 11:39
EGY IDIOTA MAJOMGYEREK VEZETTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOGSI ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!