Hölgyválasz

2024. október 11. 14:11

Legyen nyilvános, hogy a jelenlegi legnagyobb ellenzéki párt vezetője hogyan gondolkodik az olyan kérdésekről, mint a nők szerepe, a nemek közötti egyenlőség vagy a család.

2024. október 11. 14:11
Halkó Petra
Halkó Petra
Látószög blog

Nyitókép: Képernyőfotó

”Vagyis: a nő neve kuss.

Lehet így gondolni, sőt élni is, csak akkor legyen világos, nyílt és transzparens a választópolgárok előtt, hogy el tudják dönteni, valóban ezt akarják-e. Legyen nyilvános, hogy a jelenlegi legnagyobb ellenzéki párt vezetője hogyan gondolkodik az olyan kérdésekről, mint a nők szerepe, a nemek közötti egyenlőség vagy a család. Adjon önértelmezést arról, hogy a Tisza Párt elnökének »modern« szellemisége kimerül a digitális technológiák használatában, miközben a nők megítélését illetően megragadt minimum az előző évszázadban, ha nem korábban.

Mert ez nem bulvártéma, hanem politika – nem a szórakoztató csatornákra és a pletykalapokra tartozik, hanem a választópolgárokra.

Vagy mindez, amit hallottunk, láttunk és tapasztaltunk, félreértés volna? Akkor mint választópolgár kérem, adjon magyarázatot, álljon ki és valljon színt!

Legyen férfi.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 15:50
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­e­l­­d­­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
zsolt196969
2024. október 11. 15:49
Szopjatok le a MP farkát mind akik rá szavaztak. Köszönöm szépen........ Nincs kivétel......... Belpesti zsidó buzik.. . Is.
Lajoss
2024. október 11. 15:45
A vak komondor volt a példa…🤷‍♂️
istvanpeter
2024. október 11. 15:36
De a Magyar Péterrel a pszichiátereknek kellene foglalkozni meg az ALZA-nak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!