Havas Henrik: Ki áll Magyar Péter mögött és honnan van a pénz? (VIDEÓ)

2024. október 24. 22:44

A Tisza Párt rendezvényeiről elmélkedett az újságíró.

2024. október 24. 22:44
null

Nyitókép: YouTube/képernyőkép

Na de honnan volt erre pénz?” – tette fel az „egymilliódolláros kérdést” Havas Henrik a Magyar Péter által szervezett tüntetésekkel kapcsolatban.

Az egykor szebb napokat látott, számos helyen foglalkoztatott újságíró Ágai Kis Andrással beszélgetett a „Mutasd magad” című YouTube-on futó műsorban. A műsorvezető egy részletet osztott meg a közösségi oldalán.

Te sem gondolod komolyan, hogy jön egy f@szi, akiről senki nem tud semmit (…) és akkor egyszercsak tízezres nagygyűlések, kihangosítással, rendezőgárdával?

Na de honnan volt erre pénz? 

– méltatlankodott Havas, majd hozzátette, hogy ő mindenesetre reménykedik abban, hogy megbukik az Orbán-kormány. Csak erőszak ne legyen, de nyilván a dohányt nem lehet mindet elvinni – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában


 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 25. 00:45 Szerkesztve
A "biztos szavazó pártválasztók bázisa” azaz, azok körében mérik össze a pártok támogatottságát, akik biztosra ígérik részvételüket a választáson és meg is neveznek egy pártot, akire szavaznának. Ezen a bázison a Fidesz-KDNP 49 százalékon áll, mögötte a Tisza Párt 34 százalékkal, a Mi Hazánk Mozgalom 5 százalékkal, s ezen modell alapján a Demokratikus Koalíció (3 százalék) pedig be sem jutna a parlamentbe.
Bell & Sebastian
2024. október 24. 23:57 Szerkesztve
Van abban logika, hogy a passzív, de protest-szavazók képesek eldönteni egy döntetlent. Olyan, mintha lenne egy plusz Egyikre Sem Párt, amit az egyszerűség kedvéért hangzatos de semleges névvel látnak el. Csakhogy a magyar helyzet sokkal bonyolultabb, mert nem klasszikus bal/jobb a felállás, amit modellezni lehet urbánus/redneck aránnyal. A KSH módszereivel számolva 70 százalék városi lakossal a baloldal elvileg tönkreveri a jobboldalt. Orbán találmánya, a széles spektrumú néppárt eddig jól teljesített. Alaposan megtámogatva propagandával. Ha MP össze is szedi a lehulló resztlit, még úgy sincs sok esélye. De ha úgy félnek tőle mint a tűztől, csak kell lennie valami zsidó Barba -trükknek, ami nem nyilvánvaló, de bele van kódolva a siker esélye. Ha a harci nyuggereket, városi prolikat és etnikumot át tudja csábítani, nagyot léphet előre. De mivel? Ez itt a kérdés, nem a pénz. Azt Amerikában összedobják, onnan imádják megtáncoltatni a magyar parasz... gójokat.
sexykitty-5000125
2024. október 24. 23:54
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­­k­­­e­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­­p­­u­n­c­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
dryanwolf
2024. október 24. 23:54 Szerkesztve
Lám, csak jó az Isten, jót ád... (amint a mennyben, úgy a földön is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!