Fény derült Magyar Péter pártjának politikájára: ezt képviselik a tiszások Brüsszelben

2024. október 28. 15:44

„Hiba nélkül vették át a momentumos stafétabotot” – állapította meg Dömötör Csaba.

2024. október 28. 15:44
Magyar Péter

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„A politikában fontosak a szavak, de ennél is fontosabbak a tettek. Ezek leggyakrabban szavazatokon keresztül mutatják meg magukat. Így van ez a Tisza Párttal is” – írta Facebook-oldalán Dömötör Csaba.

„Magyar Péter ugyan nem vett részt a múlt heti plenáris ülésen, így a szavazásokon sem, de a képviselőtársai igen. S ha már ott voltak, most is »egyfajta kötelességüknek« érezték, hogy kövessék az európai néppárti irányvonalat. Nem csak a migrációs paktum, hanem az LMBTQ ügyében is.

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy Strasbourgban megszavaztak egy olyan előterjesztést, amely alapján több pénzt kellene biztosítani az LMBTQ-propagandára.

A megszavazott rész úgy fogalmaz, hogy elegendő uniós támogatást kell biztosítani az LMBTIQ+ jogok védelmének előmozdításához, és tovább kell erősíteni a civil szervezetek és újságírók ezzel kapcsolatos munkáját” – fogalmazott a Fidesz EP-képviselője.

A Magyarországnak járó uniós források kérdése

„Egy másik szavazatukkal kiálltak amellett, hogy továbbra is tartsák vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Szavazataik így egy eléggé egyértelmű Tisza-politikát rajzolnak ki:

az elosztásról szóló migránspaktumra mehet több pénz, az érzékenyítésre mehet több pénz, Magyarországra viszont ne menjen.

A tiszás képviselői névtáblák lehet, hogy újak, de amit látunk, az ugyanaz a régi liberális lemez. Hiba nélkül vették a momentumos stafétabotot” – írta Dömötör Csaba.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. október 28. 18:04
Ezek ugyanolyanok, mint a kommunisták, és elődeik a nácik. Jó lenne, ha az Árpád-házi királyok visszatérnének - mutatóban sem maradna ezekből a hazaárulókból.
tapir32
2024. október 28. 18:00
Magyar Péter tönkre akarja tenni az országot! Magyar Péter: El akarja törölni a rezsicsökkentést és a családtámogatást. Meg akarja szüntetni 13. havi nyugdíjat. El akarja törölni a fiatalok és a nagycsaládosok adómentességét és a családi adókedvezményt. El akarja venni az agrártámogatást. El akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt. Magyar Péter támogatja a migrációt a gender ideológiát és a háborút. Mondjunk nemet Magyar Péterre a nemzet pusztítójára!
sexykitty-5000128
2024. október 28. 17:40
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
elfújta az ellenszél
2024. október 28. 17:36
A Tisza vizével sodródó emberi uszadékok annak köszönhetik karrierjüket, hogy hirtelenjében nem tudtak jobbat találni náluk Orbán megbuktatásához. Orbán nélkül le se tojnák őket a támogatóik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!