Ez a hisztis, klimaxos ripacs képviseli Magyarországot?

2024. október 09. 21:31

Szégyen!

2024. október 09. 21:31
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

„Néztem az unió mai ülésén történteket és rettenetesen szégyelltem magam. Ez az egykor reményteljesen indult fiatalember mára egy rohadtul meggazdagodott, a gazdagságát rettenetesen féltő diktátorrá lett, aki valami undorító módon próbálta védeni a védhetetlent.

Mit tett Magyar Péter? Összefoglalta 5 percben azt, amit itthon évtizedek óta hiába mondunk, írunk, ami nem kaphatott igazán nyilvánosságot, mert a nyilvánosságot is ellopta a miniszterelnök. És mit tett Orbán? Durván, személyeskedve, kocsmai stílusban ment neki mindenkinek, akiről úgy gondolta, hogy őt bántja. Pedig Magyar nem őt bántotta, pusztán a közismert tényekkel szembesítette egy olyan nyilvánosság előtt, amire eddig nem volt lehetőség.

Az pedig, hogy ezt a felfújt telefonügyet ismételgették Deutsch-val duettben ez emlékeztet arra, amikor és ahogyan ellenem kreáltak bírósági ügyeket. Csakhogy ma már ez sem hat az emberekre.

Röviden – ez a hisztis, klimaxos ripacs képviseli Magyarországot? Szégyen!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannsebastian
2024. október 09. 23:11
Hazaáruló!
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:09
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­i­ ­­p­­u­­­n­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Hohokam
2024. október 09. 23:09
Közismert tény, azaz összevissza fabrikált hazug vádaskodás - mindez egy manifeszt elmebeteg moral insanity előadásában. Naná, hogy Juszt ettől nedvesedik.
sober
2024. október 09. 23:03
nyest! sokmindenről szeretnék írni veled kapcsolatban, de nem találom a szavakat, amik leírnák, h mekkora egy nulla alak vagy te! te nulla, magyar meg dupla nulla!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!