Elképesztő felvételen a budapesti mentőbaleset (VIDEÓ)

2024. október 07. 07:32

A járókelők próbáltak segíteni a balesetet szenvedett mentősökön.

2024. október 07. 07:32
null

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

 

Vasárnap délután a XV. kerületben lévő Apolló utcánál felborult egy szirénázó mentőautó, miután egy Suzuki Swifttel összeütközött. A balesetben a mentő felborult, a Suzuki totálkárosra tört, összesen öten sérültek meg.

A BRFK sajtóügyeletese szerint 

a mentőautó az Apolló utcán közlekedett a Késmárk utca irányából, megkülönböztető fény- és hangjelzést használva, amikor a Nyírpalota útnál a kereszteződésben jobbról nekiütközött egy személygépkocsi, amelyben ketten ültek. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az ügy részleteivel kapcsolatban elmondta, hogy a mentőegységet rosszulléthez riasztották, a mentőautó megkülönböztető jelzéseket használt, amikor a személyautóval összeütközött. 

A mentőszemélyzet három tagja és a személyautóban utazó nő és férfi zúzódásokat szenvedtek, valamennyiüket kórházba vitték”

– közölte. 

A balesetet követően a járókelők próbáltak meg először segíteni a bajbajutott mentősökön és az autó utasain, az esetről felvétel is készült:


 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi-2
2024. október 07. 08:56
A Suzukis sem az eszét sem a fülét nem használta.
Bi Tang Tomee
2024. október 07. 08:41
Biztos zajszűrős fejhallgatóban hasított a suzukis pilóta Láttam már ilyen gyökereket
5m007h 0p3ra70r
2024. október 07. 08:21
A tiszaszopi elhitte, hogy annyira szar az egészégügy hogy a szírénahang mentő nélkül jön.
Phm045
2024. október 07. 07:46
Kolumpár benvolio azt hitte, hogy a sziréna neki nyitja az utat, merthogy cigányoknak ez jár..................................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!