Egy Magyar Pétert kiszolgáló közmédiának sem tudnék örülni

2024. október 07. 07:07

Magyar Péter nehezen tűri a kritikát az élő interjúszituációkban, és ez nem sok jót jelez előre a sajtóval való kapcsolatában.

2024. október 07. 07:07
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

Nyitókép: MTI/ Koszticsák Szilárd

„A helyszínen úgy tapasztaltam, hogy a lelkesedés – legalábbis a tüntetők között – megmaradt Magyar Péter iránt. A szervezés jó volt, bár a demonstráció lehetett volna feszesebb. Magyar Péter bölcsen járt el, hogy színpadra hívta ellenzéki kritikusát, Hadházy Ákost, ezzel gesztust gyakorolt feléje  – ha ezután Hadházy tovább kritizálja Magyart, igen rossz helyzetbe kerülhet. 

Rövid távon nem várható a közmédia tájékoztatáspolitikájának megváltozása, az jelenleg nagyon ellenséges Magyar Péterékkel szemben. Magyar Péter kapcsolata azonban nemcsak a kormánysajtóval szemben rossz, a politikus nehezen tűri a kritikát élő interjúszituációkban és ez nem sok jót jelez előre a médiával, sajtóval való kapcsolatában, amennyiben kormányfő lesz belőle.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2024. október 07. 09:26
"Magyar Péter bölcsen járt el, hogy színpadra hívta ellenzéki kritikusát, Hadházy Ákost, ezzel gesztust gyakorolt feléje – ha ezután Hadházy tovább kritizálja Magyart, igen rossz helyzetbe kerülhet." Ez az ember normális? Kis nyilvános gesztust gyakorol Magyar Péter, és akkor már a szarságai felett szemet is lehet hunyni? Mecsoda bolshit. (sic!) :D
Pandaka pygmaea
2024. október 07. 09:02
Nagy Attila Tibor bugyija nedvesebb a Poloskától, mint bármely random 50+ -os szottyadt rajongójáé. :D
sexykitty-5000104
2024. október 07. 09:02
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­­k­e­­l­­d­ ­a­­ ­­s­­z­e­­­x­­i­­­ ­p­­­u­­n­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Era01
2024. október 07. 09:01
Kormányfő, igen az . A vágyvezérelt újságírás, meg a reményhal. Ez a pasi is mindíg megtalálja a következő nyalható segget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!