Dörgedelmes üzenetet küldött Orbán Viktor Magyar Péteréknek (VIDEÓ)

2024. október 24. 15:30

Október 23-i beszédében a miniszterelnök Dávid és Góliát történtét is megidézte.

2024. október 24. 15:30

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, több tízezren voltak kíváncsiak Orbán Viktor beszédére október 23-án a Millenárison. Ebben a kormányfő többek között arról beszélt, hogy az ellenzék új vezére ott ül a brüsszeli vezetők asztalánál, Manfred Weber mellett

„Ez nem összeesküvés-elmélet, ez összeesküvés a gyakorlatban. Ország világ előtt. 

Egy új, 21. századi love story.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Menczer Tamás

Facebook

Idézőjel

Magyar Péter a földig hajolt Brüsszel és Weber előtt, és a mentelmi jogáért cserébe mindent végrehajt.

Majd azzal folytatta, „a brüsszeli gazda megvakarta a kutyus fejét, a többit mindenki láthatta. Csak úgy áradt a szerelem”.

A miniszterelnök ezután arról beszélt, hogy „Dávid és Góliát párharcában” az ellenzék mindig Góliát oldalára áll. „De egyet mindig elfelejtenek: a történet végét”

„Mert ennek a történetnek mindig ugyanaz a vége. Góliát veszít, Dávid győz. Aztán lehet pakolni, és elhúzni a csíkot. Kun Béláék Bécsbe, Rákosiék Moszkvába, a mostaniak pedig Brüsszelbe” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az idézett beszédrészletet alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000124
2024. október 24. 17:06
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­k­e­l­d­ ­­­a­ ­­­s­z­e­x­i­ ­p­u­­n­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Mandiner444hu
2024. október 24. 17:04
Pesti srácok sétányra nevezné át a Horn Gyula sétányt a Fidesz
SpaniferRoland
2024. október 24. 16:59 Szerkesztve
viator-11 2024. október 24. 16:56 Kíváncsi vagyok a spaniferoland meg a fajtája, milyen nicken fog vissza avászkodni, amikor bebukja a szófosó nagyzoló hülyeségeit. Megint. Ja, nem vagyok kíváncsi. Úgyis tudom, hogy jönnek föl újra meg újra, mint bogarak a bűzlő csatornából. PosztSZDSZes magukat valaminek képzelők. Felőlem bárminek képzelik magukat, a személyeskedő trágárkodásuk pedig csak egy látlelet a frusztrációjukról. Mutatják is, rendszeresen. ha észrevetted volna te mocskos geci ,látod majdnem csúnyát mondtamDDDD a féreg fideszes fajtársad szólt be ,na éppen ezért te is elmehetsz a gennyes kurva anyádba az összes fideszessel egyetembenDDDezért juttok a dinoszauruszok sorsára ,de majd kicsit segítünkDDDDDDmég valami meglátás te parazita?DDDDD
viator-11
2024. október 24. 16:56
Kíváncsi vagyok a spaniferoland meg a fajtája, milyen nicken fog vissza avászkodni, amikor bebukja a szófosó nagyzoló hülyeségeit. Megint. Ja, nem vagyok kíváncsi. Úgyis tudom, hogy jönnek föl újra meg újra, mint bogarak a bűzlő csatornából. PosztSZDSZes magukat valaminek képzelők. Felőlem bárminek képzelik magukat, a személyeskedő trágárkodásuk pedig csak egy látlelet a frusztrációjukról. Mutatják is, rendszeresen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!