Döntött a bíróság Magyar Péterék letartóztatott koordinátora ügyében

2024. október 25. 15:02

A pártszervezőt cigarettacsempészésért tartóztatták le.

2024. október 25. 15:02

Nyitókép: Facebook

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint egy hónapig biztosan börtönben marad Magyar Péter szolnoki koordinátora, miután a másodfokú bíróság helybenhagyta a korábbi, letartóztatást elrendelő végzést Cs. S. és társai ügyében – írja a Magyar Nemzet.

A Tisza Párt szolnoki szervezőjét és három bűntársát két hete fogták el, majd tartóztatták le, mivel az eljárás adatai szerint csempészcigivel kereskedtek.

Ezt is ajánljuk a témában

Cs. S. az elfogása előtt még részt vett az MTVA előtt tartott demonstráción is, illetve közös fotókon pózolt többek között Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervinnel is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vapepe
2024. október 25. 15:25
Egy biztos: a jelenlegi pártfinanszírozási rendszer nem biztosít elegendő forrást arra, hogy egy országos párt fenntartsa az operatív állományát belőle, meg kampányoljon választásokat megelőzően. És ez nem csak itt van így, hol jobban-hol kevésbé átlátható a tényleges források eredete. Hogy itt ki miből finanszírozza a különbözetet, csak a belső kör, a számlavezető bankok, meg esetleg a titokszolgák tudják. Kicsit is értelmes ember azt is látja, hogy a korrupciósnak mondott pénzek egy (vagy jó) része nem is magánvagyonokba kerül végül (még ha átmenetileg ott is landol), hanem a politikai célú kifizetésekben (apparátus, stb.). MP egykori párja, VE felmenőinek esetében is kérdés lehetne, hogy a sosem fellelt piramispénzek nem lettek-e vajon tisztára mosva az EP kampányban, mintegy befektetésként a reménybeli zsíros állások, üzleti lehetőségek előlegezéseként? Nem állítás, csak egy kérdés, sok-sok kérdőjellel. Nyilván ez nem folyhat át úgy a számlákon, mint egy soros szervezet átutalása.
llnnhegyi
2024. október 25. 15:11
Magyar Rácuppanós Péter a TISZA párt őrjöngő elnökének kedvence a csempész. Bűnözőkből áll aTISZA párt? Ugyanolyanok, mint a DK párt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!