Deutsch Tamás: Vérlázító provokációra készül az ellenzék október 23-án

2024. október 22. 21:18

A Fidesz EP-képviselője a közösségi oldalán üzent.

2024. október 22. 21:18
null

Nyitókép: Deutsch Tamás Facebook-oldala

A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül az 1956-os forradalom évfordulóján – írta Facebook-bejegyzésében kedd este a Fidesz európai parlamenti képviselője, hozzátéve, hogy „megint hazudnak reggel, éjjel meg este”.

Deutsch Tamás azt írta,hogy 

Dobrev Klára megemlékezésnek álcázott ízléstelen politikai akciót szervez az Európai Parlamentben.

Az a Dobrev Klára, aki családjának a kezéhez '56-osok vére tapad. Az a Dobrev Klára emberkedik, akinek a nagyapja kommunista pártvezetőként irányította az 1956 utáni megtorlásokat. A bolsevik terrort, amiben sok száz magyar forradalmárt végeztek ki, ezreket pedig bebörtönöztek” – fogalmazott.

Hozzátette,:

az a Dobrev Klára akciózik most, aki nagyapjának a kommunista pártállami rendőrsége 1988-ban durva rendőrtámadást vezényelt az antikommunista ellenzék, köztük a Fidesz alapítói ellen, mert szabadon akartak megemlékezni 1956 emlékéről és az 56-os mártírokról.

Megjegyezte, a „brutális rendőrattakban” Orbán Viktort is megverték és letartóztatták, majd így folytatta:

„Az a Dobrev Klára akar most 1956-ról megemlékezni, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc 2006-ban miniszterelnökként a súlyos hazugságai miatt ellene tüntető magyar polgárokra durva és törvénytelen rendőrattakot vezényelt, egész egyszerűen a saját honfitársaira lövetett.”

Deutsch Tamás szerint Dobrev Klára és az általa vezetett magyar ellenzék most az '56-os nemzeti ügyet - „a Gyurcsányékra jellemző arcátlan hazugságokra építve” – napi pártpolitikai csatározásra akarja felhasználni.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az egész gyomorforgató és felháborító, minden jóérzésű magyar polgár nevében visszautasítom!” – húzta alá a politikus.

Ennyi – zárta a bejegyzést Deutsch Tamás.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 23. 02:25 Szerkesztve
"Vérlázító provokációra készül az ellenzék" Lya, lya! Csak nemhogy felgyújtják a TV székházat, pubi?
sexykitty-5000122
2024. október 23. 02:15
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­­k­e­­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­i­ ­­p­­u­n­c­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
tapir32
2024. október 23. 02:11
Olyan buta az ellenzék, hogy azon a közhelyen alapul a tevékenysége, hogy az "ellenzéknek mindig mindenben elleneznie kell a kormány politikáját". Így kerülnek hetente ellentmondásba a valósággal és a józan ésszel! Gondolkodás nélkül egy buta közhelyet erőltetni az, iszonyatosan tompa agyra és éretlenségre vall. Nem csoda a 4x2/3. A szellemi teljesítményük a tagadásban merül ki. A tagadás nem önállóság, hanem függés a tagadottól. Ez, az infantilis függés állapota. Dackorszakukat élik.
2024. október 23. 01:57 Szerkesztve
A progresszivizmus és nem a konzervativizmus szellemi gyökerei azonosak a fasizmuséival! A baloldalról erednek az életünk feletti ellenőrzést célzó legalattomosabb próbálkozások. 56 a szabadságról szólt! Mindenekelőtt a szabad választásokról szólt! Kommunistáknak és a liberalizmus zászlaját lengető, de szellemi terrort bevezetni akaróknak nincs helye a megemlékezéseken! Nincs helye a demokrácia és a jogállam ellenségeinek sem pl. DK-nak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!