Deutsch Tamás: Magyar Péter intenzíven kavar, hogy az EP-ben a lehető legtovább húzódjon a mentelmi ügye

2024. október 02. 13:15

„Felszólítjuk az Európai Parlament Jogi Bizottságának elnökét, akadályozza meg, hogy Magyar mentelmi ügye minél inkább elhúzódhasson” – fogalmazott a fideszes politikus.

2024. október 02. 13:15

Nyitókép: Képernyőkép

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Deutsch Tamás a Fidesz Európai parlamenti képviselője Facebookon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy

az összes EP képviselőt levélben fogják tájékoztatni Magyar Péter mentelmi ügyéről és botrányairól.

A fideszes politikus rámutatott: „A lopás köztörvényes bűncselekmény,” majd hozzátette, „lopással gyanúsítja őt (Magyar Pétert – a szerk.) az ügyészség, és ahhoz, hogy Magyar Pétert – mint ilyen esetben bármely magyar polgárt – bíróság elé állíthassák, az ő esetében az európai parlamenti képviselői mentelmi jogának felfüggesztéséről kell majd szavazni az EP-ben.”

Deutsch Tamás szerdán új bejegyzést tett közzé, amelyben így fogalmazott:

Értesüléseink szerint Magyar Péter minden rendelkezésére álló eszközzel azon ügyeskedik, hogy az EP-ben a lehető legtovább húzódjon a mentelmi ügye.

A Tisza Párt elnökének intenzív kavarása miatt kialakult helyzetben felszólítjuk az Európai Parlament Jogi Bizottságának elnökét, ne engedjen Magyar Péter nyomásgyakorlásának, és akadályozza meg, hogy Magyar mentelmi ügye minél inkább elhúzódhasson.”

„Az Európai Parlament Jogi Bizottságának elnökéhez fordulunk”

„Az illetékes Jogi Bizottságnak ugyanis mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy szokásos eljárásban a Tisza Párt elnöke mentelmi jogának felfüggesztésével mihamarabb elhárulhasson a technikai akadálya annak,

hogy Magyar Pétert az általa elkövetett köztörvényes bűncselekményért felelősségre lehessen vonni”

– fogalmazott Deutsch Tamás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skywalker-bp
2024. október 02. 14:01
A mentelmi jog pont erre van. A Fideszes rágalomhadjáratok ellen. Telefonlopás? Semmi ilyen nem történt. Péter csak feltette töltőre, arról nem tehet, hogy legközelebb a Dunában talált konnektort. Ez is az ország lerohadt állapotát mutatja. Különben szívesen. Máskülönben nem is találnák meg. Péter dolgozik egy szebb Magyarországon , most épp a fejszés tüntetés szervezése veszi el minden idejét.
pollip
2024. október 02. 13:50
Valszeg nem szavazzák meg a mentelmi jog felfüggesztését. Ez nem nagy baj, mert a történet évekig fog tovább az élni. Hosszú távon lehet, hogy nagyobb kárt okoz MP -nek, mint most.
bajai__
2024. október 02. 13:47
Felesleges szarkavarás. Miért baj az, hogy elhúzódik? Salissal mi van? Az tényleg baj, hogy húzódik. MP max. egy felfüggesztettet kap.
2024. október 02. 13:36 Szerkesztve
Z. Tudja Tamás, hogy nem lesz feloldva a mentelmi joga ennek a pszichopata tolvajnak, de legalább jó alaposan le lesz járatva... A Néppárttal együtt, akik védeni fognak egy köztörvényes bűnözőt!!! Mindenki tudjon róla, hogy milyen erkölcsi szinten élnek a brüsszeli libsi "elit" politikusai!!! 💯🖕❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!