Csihi-puhi Strasbourgban, botrányok Magyar Péter körül és gazdasági akcióterv - itt a Presszó

2024. október 16. 20:51

A heti Presszóban beszélgetni fogunk a magyar soros EU-elnökség kilátásairól, kielemezzük a legutóbbi brüsszeli csetepatét és a Tisza Pártot érintő botrányokat is megvitatjuk.

2024. október 16. 20:51
null

A heti Presszóban beszélgetni fogunk a magyar soros EU-elnökség kilátásairól, kielemezzük a legutóbbi brüsszeli csetepatét és a Tisza Pártot érintő botrányokat is megvitatjuk. A kávéházi csetepaté mai résztvevői: Nagy Károly a Transzparens Újságírásért Alapítvány vezetője és Tarnay Kristóf újságíró, politikai elemző. Adásunkat hétfőn rögzítettük. 


 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Plebeius magnus
2024. október 16. 22:27
Ez nem volt jó srácok. Ezt a rókaképű f@szkalap el tudta mondani az összes panelt, amit kinyitva a telexet bárki elolvashat. Nem volt jó, mert nem volt challengelve. Hagytátok, hogy közbevágjon, mondja a paneljeit. Sok dolgot úgy állított be, hogy tény pedig csak az ellenzéken belül tény. Ezek mellett nem lehet elmenni, nem lehet egy vitaműsorban szó nélkül hagyni.
kovsa2
2024. október 16. 21:42
https:/*/www.youtube.com/shorts/uuDxZ8b4FxQ Ezt látták már? Érdekes!
2024. október 16. 21:40 Szerkesztve
Magyar Péter többször is a rezsicsökkentés eltörlése mellett szónokolt! Továbbá, az ifjúsági adómentesség eltörlését és a családtámogatási rendszer eltörlését akarta. A nyilatkozatai szerint. Magyar nem ül be az EP-be a nyilatkozatai szerint! Magyar szavai semmit nem érnek! Hiteltelen ember!!
sexykitty-5000115
2024. október 16. 21:39
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­k­­e­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­­c­­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!