Bolgár György akárcsak egy anyamedve, úgy kelt Magyar Péter védelmére: szerinte minden normális ember azt tenné, amit a Tisza Párt vezetője tett

2024. október 18. 14:41

„Minden normális ember.”

2024. október 18. 14:41
null

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna/Képernyőkép

Bolgár György a klubrádiós „Megbeszéljük” műsorában vette védelmébe Magyar Pétert. Az újságíró szerint ugyanis Magyar Péter a hírhedt ötkertes estén „egy zaklató telefonját vette el”, amit „támadni lehet, rendben”, de „egy ilyen ügyet minden ember könnyen megért”, mivel – az újságíró állítása szerint – hasonló esetben

„minden normális ember elveszi vagy odakiabál, elkezd lökdösődni, hogy hagyd már abba”.

Mint ismeretes, az ügyészség közleménye szerint „dr. Magyar Péter 2024. június 21-én hajnalban egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt. Miután dr. Magyar Péter és egyik társa észrevette, hogy a férfi felvételeket készít, szóváltásba keveredtek vele. A vita során dr. Magyar Péter hirtelen mozdulattal kivette a sértett kezéből a telefont és azt zsebre tette. 

A telefont a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, letagadta, hogy az nála lenne. 

Miután a szórakozóhelyet elhagyta, a Duna felé indult, őt többen, köztük a sértett, követték. A képviselő lesétált közvetlenül a vízpartra és a telefont szándékosan a Dunába ejtette.”

Ezt is ajánljuk a témában

Rendkívüli: bajban Magyar Péter, döntött a legfőbb ügyész

A lopás bűncselekménye miatt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás eredményeként Dr. Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett az Európai Parlament elnökénél dr. Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. október 18. 17:14
Zsák a foltját.... mindkettő a gatyájában hordja a csöppnyi eszét!
herceg-3
2024. október 18. 17:00
Apád faszát, Bolgár Gyurka!
sexykitty-5000117
2024. október 18. 16:23
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­e­l­d­­ ­a­ ­­­s­z­­­e­x­i­­­ ­p­u­n­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
iphone-13
2024. október 18. 16:22
TE BOLGÁR FÉREG! TE IS CSAK EGY MOCSKOS HAZAÁRULÓ PATKÁNY VAGY MINT TOLVAJ HAZUG SZAROS SENKI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!