A Facebookot elárasztó Magyar Péter azzal henceg, hogy a Tisza Párt EP-képviselői nem posztokat írogatnak

2024. október 03. 18:43

Magyar Péter jó pár hetes késéssel megérkezett a munkahelyére.

2024. október 03. 18:43

Fotó: Attila Kisbenedek/AFP

Szokásához híven, a közösségi médián közvetített sajtótájékoztatóval „érkezett meg” munkahelyére, az Európai Parlamentbe Magyar Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

Az esemény során kitért a Tisza Párt EP-frakciójának értékelésére is. Egész pontosan így fogalmazott:

Nekünk itt dolgoznak a képviselőink, nem Facebook-posztokat írogatnak.

A mi munkánk nem abból áll és a képviselőink munkája, hogy folyamatosan sajtóközleményeket adnak ki és a propagandát etetik különböző hazugságokkal, rendkívül fontos pozíciókat látnak el szerintem mindenki megelégedésre, magas szintű szakmai munkát végeznek.”

Az épp a KEHI által Diákhitel-szerződések körüli visszásságok miatt magyarázkodni kényszerülő Magyar mondatait árnyalja, hogy a Tisza Párt elnöke

az őszi EP-ülésszak szeptember 2-ai kezdető óta eltelt hónap alatt egyszer sem jelent meg a munkahelyén, mégis felvette a közel 8 millió forintos fizetését.

Ez idő alatt ráadásul csaknem kilencven olyan képet posztolt az elnök, amelyen csak ő szerepel, vagy egyértelműen róla szól. Ehhez képest értekezik arról, hogy az EP-frakciójának tagjai nem posztokat írogatnak...

További érdekesség, hogy bár Magyar „rendkívül fontos pozíciókról” beszél, ő maga ehhez képest egyszer sem vett részt alelnökként szeptemberben a bizottsági munkában.
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. október 03. 21:10
'Legalább egy mandátummal meg fogjuk nyerni a választásokat, ők át fogják adni a hatalmat, és mi pedig haza fogjuk hozni a 8000 milliárd forintos uniós pénzt, amit a magyar embereket illeti meg.' Mondja az elmebeteg. Először is, nem 8 ezer milliárd forint a Magyarországnak, a magyar embereknek JÁRÓ forrás 2021 és 2027 között, hanem közel 19 ezer milliárd forint, vidékfejlesztés nélkül. A magyar kormány teljesítette a brüsszeliták hasraütésre bevezetett úgynevezett 'horizontális feljogosító feltételeit' a források kifizetésére, amiről egyáltalán nem volt szó, hanem menet közben találták ki az egészet, az úgynevezett 'szektorális feljogosításokat' nem hajtotta végre, amiben például a niggerbetelepítést és az elembétékú faszságok totális dömpingjét követelik. Értsd: a normális élet megsemmisítését. Amikor tehát az elmebetegek arról beszél, hogy majd Ő hazahoz 8 ezer milliárd forintot, az a magyar nemzetpolitika, és a normalitás kivégzését jelenti.
lyon-v-2
2024. október 03. 21:07
Húúúúúú..... Inkább nem írom le, mert .....
sexykitty-5000103
2024. október 03. 21:05
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­­i­ ­p­­u­n­­c­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
fater0921
2024. október 03. 21:02
Ha lenne benne gerinc-de mivel politikusnak hazudja magát, ilyen, hogy gerinc ismeretlen neki-visszaadná a szeptemberi bérét, mert egy másodpercet sem töltött a munkahelyén. Sajna ez hiú ábránd a részemről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!