Donáth Anna teljes mellszélességgel kiállt a műhús mellett

2024. január 25. 16:23

A liberális EP-képviselő szerint a betiltással hazánk „a géprombolás útjára lép”.

2024. január 25. 16:23
null

„A műhús egyszerre biztosíthat élelmiszerbiztonságot, fenntarthatóságot és adhat lökést az etikus állattartásnak”írja csütörtök délutáni posztjában a Momentum EP-képviselője, Donáth Anna. A politikus arra reagált, hogy hazánk Olaszország példáját követve betiltaná a laboratóriumi húst, amely 2024-ben érkezett meg az EU piacára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Azt, hogy ebben a kérdésben Magyarország mennyire nincs egyedül az Unióban, jól mutatja, hogy Ausztria, Románia és Szlovákia is a magyar álláspontot osztja.

Ezt is ajánljuk a témában

A liberális EP-képviselő szerint azonban a betiltással hazánk „a géprombolás útjára lép”.

Mi lesz a következő? A műanyag? Az elektromosság? Az AI? Nem lehet betiltani a fejlődést, a változást. Az új technológiát szabályoznia, az innovációt támogatnia kell az államnak, nem üldözni” – érvel Donáth, aki azzal zárja posztját, hogy az esetleges döntésnek óriási ára lesz, „amit a magyarok fognak megfizetni”.

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 04. 16:55
ADDIG ETETNÉM VELE AMIG BELEFULLAD!!!!!!
Mindenhova
2024. február 04. 16:53
Ő is egy mű hús, szereti is magát, így érthető.
akiaki
2024. január 29. 12:30
műmell műhús műmájer műnő
blondibarbi
2024. január 26. 17:12
Bocsi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!