„Nem én voltam, és nyugi elítélem Putyint” – mondta a férfi, akit egy ukrán nacionalista politikusnő meggyilkolásával vádolnak

2024. július 26. 22:37

Azzal védekezett, hogy Lviv, ahol a bűncselekmény történt, unalmas város.

2024. július 26. 22:37
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Nem ismeri el bűnösségét a férfi, akit az ukrán hatóságok vettek őrizetbe azzal a gyanúval, hogy a múlt héten ő lőtte fejbe lvivi otthonánál az ukrán parlament korábbi elnökét, az oroszellenes nézeteiről ismert Irina Fariont. A 60 éves nyelvész, aki az ukrán nacionalista Szabadság (Szvoboda) képviselője volt, a helyszínen meghalt.

A gyanúsított pénteken újságírók kérdéseire válaszolt őrizete helyén.

Semmit sem tettem vele. Nem én voltam, ennyi” 

– mondta a fiatalember. Vjacseszlav Zincsenko a feltételezett orosz szál miatt Oroszországhoz való viszonyáról is beszélt.

„Csak felületesen tanultam Oroszország történetét, így inkább csak azt tudom kommentálni, hogyan viszonyulok Putyinhoz és az ő rendszeréhez. A lehető legnegatívabban, nem szeretném, ha bármi közöm lenne hozzá, ahogy a múltban, úgy a jövőben sem” – idézte Zincsenkót az Unian.

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­i­ ­p­­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
westend
2024. július 27. 08:07
Az áldozat (a "professzor" nő) durván magyarellenes is volt egyébként. És ha az elkövető pedig utálja a cárt, akkor minden oké, fel lehet menteni. Ha azOrbánt is utálja, akkor meg pláne.
orokkuruc-2
2024. július 27. 07:05
halottról csak jó? Jó, hogy meghalt!
Chekke-Faint
2024. július 27. 06:02 Szerkesztve
Ez után nem is kellene nyomozni. Nem ember volt, akit megöltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!