Újabb önellentmondás: így menekül a vita elől Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. szeptember 22. 20:47

Nemrég még a kormány belső magjába sorolta Orbán Balázst, ma már azt állítja, funkciója sincs a kormányban.

2024. szeptember 22. 20:47
Magyar Péter

Nyitókép: Képernyőkép

Kezd egyre szürreálisabbá és nevetségesebbé válni, ahogy Magyar Péter mindenképp ki akar bújni az Orbán Balázzsal folytatandó vita alól; a Tisza Párt elnöke közben azt hangoztatja, ő Orbán Viktor kormányfővel szeretne ringbe szállni. 

A miniszterelnök politikai igazgatója Facebook-posztban ír arról, hogy Magyar az „elmúlt napokban mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát közöttünk, amit a köztelevízió javasolt. Sebaj. Ezúttal személyesen teszek egy kísérletet”.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Balázs legutóbbi, vasárnapi bejegyzésében azt javasolta, az Európai Parlamentben, a magyar uniós elnökség bemutatása kiváló alkalom lehet, hogy a magyar közmédia szervezésében megtartsák végre kettejük között a vitát, és 

felszólította a Tisza Párt elnökét, hogy vállalja el, ne legyen gyáva.

Most akkor a belső maghoz tartozik, vagy funkciója sincs?

Magyar Péter a minap a Partizánban is kijelentette, a köztévé gúnyosan arra a napra hívta meg őt, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét vitázni, amikor majdnem tetőzött a Duna, és ráadásul Orbán Balázzsal, akinek se az „állampártban”, se a kormányban nincs funkciója. S bár nem akarja megbántani a miniszterelnök politikai igazgatóját – közölte –, ilyen alapon meghívhatnák a vitára a Karmelita palota portását vagy egy megafonos propagandistát.

A Tisza Párt elnökének a megjegyzése azért komikus, mert korábban viszont éppen arról beszélt Gulyás Mártonnak, hogy szerinte a kormánynak van egy belső magja, és ott, valamint a Fidesz-elnökségében s nem a kormányülésen dőlnek el a fontos dolgok. 

Amikor a riporter megkérdezte, kik tartoznak bele a belső magba, Magyar Rogán Antal és Gulyás Gergely mellett Orbán Balázst is megnevezte.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bynortx
2024. szeptember 22. 23:06
Ez egy jól összerakott videó. Rengeteget röhögtem. Ezt a hibbant, nagyarcú kiscsávót ott szívatják, ahol tudják. Igen nagy ostobaság kell hozzá, hogy valaki ennek a fickónak higgyen. De hát nem lehet mindenki olyan bölcs mint én :D
elfújta az ellenszél
2024. szeptember 22. 22:43
Tiszapeti egy egóbuborék, amit könnyű gáz repít a magasba. Ebből a gáz a legértékesebb.
Tehetős Totó
2024. szeptember 22. 22:40 Szerkesztve
Óóócsó rogáni próbagomba! Magyar Péternél még az ökör sem lehet következetesebb, s amit mond az punktumfáktum! Semmi, de semmi ellentmondolat nincs abban amit mond, s szégyellje magát s s belső magvát ki nem hiszi, ami píszí! Sőt pívíz, aminek foltja kiütött a dzsórszénnadrágon, s gyógyítja a rákot. Harákot.
kunfia1
2024. szeptember 22. 22:33
A kormánynak van egy belső magja, ott dőlnek el a kérdések az orgiákon: Kónya Endre, Orbán Viktor, Bese Gergő, Kaleta Gábor, Győzike, Fásy Ádám, Orbán Balázs, Deák Dani, Semjén Zsolt, stb... A kér orbán járását, és a nézését érdemes figyelni, meg a hajlott hátukat. Ki tudja, hány kemény akció törte meg már az ülésüket? Vajon Gazsi és Bazsi testvérek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!