Túl a barátságon

2024. szeptember 18. 22:59

2024. szeptember 18. 22:59
Hernádi Zsolt
Hernádi Zsolt

 

Jó nagy ramazurit okozott a múltkori ukrán lépés, ami azzal fenyegetett, hogy leállhat a Barátság vezeték. Újra megmutatkozott: sérülékenyek vagyunk, és megoldást mástól nem, csak magunktól remélhetünk. Az Európai Bizottság szóvivője már-már Csubakka-védelmi magasságokba emelkedve érvelt, hogy azért volt jó döntés, hogy az unió nem avatkozott közbe a több tíz millió embert érintő ügyben, mert ha meg tudta oldani a Mol, akkor hát nem is volt probléma. Kösz a semmit! De a sok rossz mellett azért felcsillant a remény is: Szlovákia és Magyarország megértette, hogy itt és most helyzet van, borítsunk fátylat a múltra, és tegyünk valamit. Vállt vállnak vetve, nagyot küzdve megoldottuk a kérdést, és közös erőfeszítésünknek hála, újra a régi mederben folyik a kőolaj. Túllépve a Barátság-ügyön lett a nagyobb tanulság: van még élet a közép-európai együttműködésben a rock and rollon túl.  

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:35
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­l­d­­ ­a­­ ­s­z­­e­x­­i­ ­­p­­u­­­n­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 19. 02:17
Már azt hittem Hernádi is benne volt a Bese melegpornóban. Addig is nézzük meg az ifjabb Donald Trump apjáról közölt műalkotását: t.ly/BrJCw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!