Tízmillió ember, huszonöt farkas

2024. szeptember 16. 12:42

Azt hiszem, így válik érthetővé, kinek kell börtönbe mennie és kinek jár a bűnügyi felügyelet.

2024. szeptember 16. 12:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Pixabay

„Hogyan fordulhat ez elő?

Talán a farkas eszmei értékében keresendő a válasz, ami – mint megtudtuk Kolontár újságíró úr beszámolójából, 250 ezer forint. S van itt még egy nagyon fontos adat:

»Tavasszal több feltételezhető farkastámadásról derült ki, hogy az ordasoknak nincs közük hozzá – természetesen nem embereket, hanem állatokat támadtak meg, mind később kiderült, kóbor kutyák. Ekkor beszélgettünk a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság gerinces-zoológiai szakreferensével, Bakó Botonddal, aki válaszolt a fenti kérdésre: úgy vélte, körülbelül 25-30 farkas él most hazánkban, ami mintegy tíz családot jelent.«

Kapisgálom: 25 farkas esetén egy darab eszmei értéke 250 ezer forint.

Emberből viszont van 9,6 millió. Ha a 9,6 milliót elosztjuk 250 ezerrel, 38-at kapunk végeredményül, vagyis egy ember eszmei értéke ma 38 forint.

Azt hiszem, így válik érthetővé, kinek kell börtönbe mennie és kinek jár a bűnügyi felügyelet.

Legalábbis a bíróság szerint…”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. szeptember 17. 06:48
És még csodálkoznak, hogy miért gyűlölik az emberek a jogászokat, ügyvédeket és bírókat. Mindet Szibériába küldeném továbbképzésre.
Intruder
2024. szeptember 17. 00:49
Érteni vélem Bayert, de ami a matekot illeti, kivételesen az őt nem értőkkel értek egyet.
B_kanya
2024. szeptember 16. 21:02
A mo$$lékosok ezt nem tudták elolvasni: A farkast lelövő orvvadászok több mint egy évig voltak előzetes letartóztatásban (börtönben), majd miután kiengedték őket, azonnal bűnügyi felügyelet alá kerültek, és Kolontár újságíró úr aggódik a nyomkövető megléte miatt. Ezzel szemben egy embert meggyilkoló B. István egy percet nem töltött előzetes letartóztatásban (börtönben), a tárgyalásra is a Fejér vármegyei lakásból érkezett, ahol lakik, majd a kilencéves börtönbüntetés kiszabása után a bíróság megszüntette bűnügyi felügyeletét és szabadon távozhatott.
FeketeFehér
2024. szeptember 16. 19:55
Nem kérnék meg senkit, hogy magyarázza meg Bayer teljesen logikátlan számtani műveletét. Értelmetlen dolgra magyarázatot kérni eleve hülyeség. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!