Pulai András szilánkokra törte Magyar Péter meséjét

2024. szeptember 24. 09:56

Ez a felmérés minden bizonnyal nem esett túl jól a baloldali politikusnak.

2024. szeptember 24. 09:56
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Pulai András volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. A Publicus Intézet vezetője többek közt a következőket mondta a beszélgetésben a kormánypárt népszerűségéről:

„Sok a válságjel a társadalomban, a kormányzat körül is, de a pártok támogatottságában ez nem jelenik meg. A Fidesz tartja magát, bár nyilván neki is új kihívásokkal kell szembenéznie, nincs jele, hogy a választók tömegesen menekülnének a kormánypárttól,

és az sem látszik, hogy a Fidesz szavazói elfordulnának pártjuktól.”

Hoppá! Ez a kijelentés annak fényében különösen érdekes, hogy az utóbbi hetekben sorra jelentek meg különféle közvélemény-kutatási adatok. Ezek közül többen olyan eredményeket közöltek, hogy már a kormánypártok nyakán van a Tisza Párt, már öt százalék alá csökkent közöttük a különbség. Ilyenkor, másfél évvel a választás előtt gyakorlatilag szabadon mérhetnek bármit a kutató cégek. A baloldalhoz ezer szállal kötődő intézetek természetesen Magyar Pétert segítik ezekkel az adatokkal, illetve elhitetik a támogatóival, hogy van esély a kormányváltásra.

(...) Ez a felmérés minden bizonnyal nem esett túl jól Magyarnak. Pulai András mostani Klikk TV-s mondatai pedig felértek egy váratlan helyről érkező jókora balegyenessel a számára.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. szeptember 24. 13:11
THE FOSMAN GRUPP ® ‼️ 🤣🤣🤣 Ez qrvqa jó! Jár a 10 pont !
llnnhegyi
2024. szeptember 24. 12:21
Magyar Rácuppanós Péter a THE FOSMAN GRUPP ® irányítója. ATV, RTL, HVG, Népszava,444,Telex....
B_kanya
2024. szeptember 24. 12:09
Anomandermondeos 2024. szeptember 24. 11:48 "Csak jelzem, hogy egyre több csalódott fideszessel találkozok," Akik makizayra is leszavaztak ?
manitowoc
2024. szeptember 24. 12:05
CsepiBazsi: "Pulai András szilánkokra törte Magyar Péter meséjét" Az az állítólagos "szilánkokra törés" pediglen (CsepiBazsi szerint) Pulai következő kijelentésével történt: "Sok a válságjel a társadalomban, a kormányzat körül is, de a pártok támogatottságában ez nem jelenik meg. A Fidesz tartja magát, bár nyilván neki is új kihívásokkal kell szembenéznie, nincs jele, hogy a választók tömegesen menekülnének a kormánypárttól, és az sem látszik, hogy a Fidesz szavazói elfordulnának pártjuktól.” Azt a "szilánkokra törés"-t azonban semmissé teszi a VALÓSÁG: 1.) A Tisza párt támogatottsága még a Fidesz-közeli Nézőpont szerint is NŐTT : 2024.07.: 29% 2024.09.: 35% 2.) NEM arról volt szó, hogy a Tisza támogatottságát a Fidesztől elforduló szavazók növelték, HANEM arról volt szó (közvélemény-kutatások is mutatták), hogy a Tisza támogatottságát a többi ellenzéki párttól elforduló szavazók növelték. CsepiBazsi, te nyalonc, felfogtad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!