Olyan pozitív változások jönnek, ami nagyon jó hatással lesz az országra és a jobboldali politikai közösségre egyaránt

2024. szeptember 08. 19:23

Ez pedig 2026-ban ismét győzelmet hoz a nemzeti oldalnak!

2024. szeptember 08. 19:23
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Orbán Viktor Kötcsén ugyan zárt körben adott elő, de a legfontosabb megállapításai általában ki szoktak szivárogni a sajtóban. Ha idén is így lesz, most az egyszer nem bánom, mert a miniszterelnök zseniális volt. Kiválóan látja nemcsak a külpolitikai, de a belpolitikai helyzetet. Mert valljuk be, mindkettő fenekestül felfordult, amire bizony reagálni kell. 

A kormányfő energikus és állandóan megújulásra kész, inspirálják a kihívások. 

Olyan pozitív változások jönnek, ami nagyon jó hatással lesz az országra és a jobboldali politikai közösségre egyaránt. Ez pedig 2026-ban ismét győzelmet hoz a nemzeti oldalnak!”

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2024. szeptember 10. 15:29
Pedig már 2012-ben az évértékelő után azt mantrázták a balos politikusok, hogy Orbán elfáradt, kiűrült, nincs ötlete, képtelen a megújulásra.
catalina11
2024. szeptember 09. 22:08
piramis-2 2024. szeptember 09. 06:51 • Szerkesztve Amíg a liberálnyikok vonyítanak jó irányba mennek a dolgok. Márpedig vonyítanak." 14 éve!
catalina11
2024. szeptember 09. 22:07
Lajoss 2024. szeptember 09. 15:19 Dani,ha a tolvajok a nemzeti oldal,akkor a másik oldal csak jobb lehet…" íme, a jobb Lajoss elvtárs! Bajnai Gordon »régi harcostársa« a Lánchídra utalva úgy reagált: »Hát 5 milliárddal megdrágult, és kisebb a tartalma.« Megjegyzése után a Blaha Lujza téri felújításra tért ki: »Ugyanez a Blaha Lujza tér, egyharmaddal megdrágult és kisebb a tartalma.« Majd arra a kérdésre, hogy mindezt »ők intézik?« konkrétan fogalmazott: Tüttő Kata, szocialista főpolgármester-helyettes és »ez a bagázs egész nap szorgalmasan dolgoznak ezeken«. Bajnai elmondta: a befektetők számíthatnak arra, hogy több „cápa” is rámozdul az üzletre, és jutalékot fognak kérni a segítségért cserébe. ÍGY!!!! működik egy hatpárti koalíció” – mondta a fővárosi baloldalra utalva. (hangfelvétel) "
Lajoss
2024. szeptember 09. 15:19
Dani,ha a tolvajok a nemzeti oldal,akkor a másik oldal csak jobb lehet…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!