Nyár óta nem vesz részt Magyar Péter EP-ülésen, pedig korábban azt ígérte, hogy bejár majd dolgozni (VIDEÓ)

2024. szeptember 14. 12:16

Úgy tűnik Magyar Péter el is tökélte, bebizonyítja, hogy miért tartja a világ „legnagyobb kamuállásának” a saját munkáját.

2024. szeptember 14. 12:16
Magyar Péter

Nyitókép: Képernyőkép

Magyar Péter az európai parlamenti választások előtt lépten nyomon leszólta az EP-képviselők munkáját, megígérte, hogy nem veszi fel az EP-mandátumát, az állást magát a világ „legnagyobb kamuállásának” nevezte, s úgy tűnik el is tökélte, bebizonyítja, hogy miért tartja annak: 

felvette a mandátumát, de nyár óta nem is vesz részt az EP-ülésein.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem jelent meg az EP Alkotmányügyi Bizottságának (AFCO) ülésén, holott nemcsak tagja, hanem alelnöke is a testületnek. Holott azt mondta korábban, hogy fognak dolgozni, bejárnak az EP-képviselőik munkahelyükre. Nyár óta viszont nem jár be Magyar Péter.

„Mi mindig értetek fogunk dolgozni a nap 24 órájában és a hét 7 napján. […] Nem mindegy, hogy az ember a nap 24 óráját munkával tölti, vagy egyébként teniszezik kint Brüsszelben, vagy egyébként klubokba meg bárokba jár. Erre is tudok példát mondani. Én nem így fogom múlatni az időt” – mondta Magyar Péter, amikor bejelentette, hogy korábbi állításával szemben felveszi az uniós képviselői mandátumot. Azóta az EP-képviselőt klubokban már lefotózták, alkotmányügyi bizottsági üléseken még nem.

Az Alkotmányügyi Bizottság (AFCO) szerdán tartott első rendes ülésén Magyar Péter széke látványosan üresen maradt a pulpituson, holott ő a testület 4. alelnöke.

Magyar Péter már az EP-listavezetők köztelevízióban rendezett vitáján is azt állította, hogy

a Tisza Párt képviselői bizonyosan be fognak járni a munkahelyükre, és önöket fogják képviselni.

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodzay
2024. szeptember 14. 16:07
Az első megjelenésektől kezdve lehetett sejteni a háttér méretét és székhelyét, Ezt a néhány hónapos felfutást egy politikai zseni sem tudta volna egyedüli vezérként produkálni. Látható zseni pedig sehol. Minden esetre a konzervatív oldalnak a feladat 2026-g fel van adva. Csak semmi lazítás, inkább minél több politikai innováció és méretes láthatóság.
rizotto
2024. szeptember 14. 15:37
"Ergit Gondolod, Poloskás Peti bárkinek is szót fogad, ha olyant kérnek tőle, ami neki nem teszik?? " Megígérték neki, hogy politikust csinálnak belőle. Ott lebeg előtte az álom, hogy Vargánéból, saját néven politikus lehet. Ha nem fogad szót, megy a lecsóba. Nincs más választása, ugrik a mentelmi jog is, ha önállóskodni próbál. Nem beszélve a legfontosabbról a pénzről. Nem csak amiért a piszkos munkát végzi, hanem a jóval nagyobb befektetésről, amivel a szarból politikust csinálnak és folyamatosan biztosítják a napi média-megjelenést. Ehhez a stábot a, médiát meg kell fizetni hónapok óta és a jövőben is a 2026-os választásokig. Saját erőből, az ő személyiségével, maximum egy lófaszdoktor szintű kötekedő, károkozó lehetett volna. Ki is használják ezt a képességét. Lásd: kórház hőmérőzés, mindenszarozás. A töméntelen beleinvesztált pénz nélkül sem ment volna nejlonmessiás építés saját erőből.
paloma
2024. szeptember 14. 15:10
Én még mindíg az első bejelentését várom, tuti biztos, hogy bukik a Tóni és a kormány! Holtbiztos, mert a bizonyítékokkal fog előállni, nos? A gyengeelméjű híveinek nem hiányoznak a "bizonyítékok" elég nekik, hogy szelfizhessenek ezzel a kétlábon járó csodával! És ezeknek a felhevült zömében nőknek szavazati joga van! Elég nekik a mindennapra egy ordas hazugság, szánalmasak!
békalepcse2.0
2024. szeptember 14. 14:39
Mapeti olyan mint kutya faszán a vitézgörcs. Bemenni be megy, de kijönni bármilyen helyzetből már nem tud idejében... A kankutyát is ide oda rángatja a szuka, az a kan meg vinnyog tőle. Mapetit is hasonló módon rángatják, hol itt hol ott és örülhet ha nem szakad bele a helyzetbe a pöcse...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!