Nagyon úgy tűnik, Budapest után már nem is érdekli az árvíz az RTL-t és Magyar Pétert

2024. szeptember 23. 11:41

A vasárnapi árvízinfón feltett RTL-es kérdésekből és Magyar Péter posztjaiból az derül ki, számukra Budapest déli végén az árvíz is véget ér.

2024. szeptember 23. 11:41

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Péter Facebook-oldala

A vasárnap reggeli árvízinfón az RTL Klub azt kérdezte Orbán Viktortól: „a védekezés most már látható végétől azt már látja-e, hogy mikortól kezdi újra a külföldi programjait, vannak-e már ilyen konkrét programok az árvízi védekezés utánra”?

A kérdés nyilvánvalóan komolytalan volt, de azért a miniszterelnök válaszolt rá. Rákérdeztek nála arra is, mikor pótolja az uniós soros elnökség bemutatását az Európai Parlamentben, mire Orbán jelezte, hogy több októberi időpontot is kapott, el fog menni az EP-be.

Úgy tűnik tehát, amint a Duna túl volt a tetőzésen Budapesten, illetve a sikeres védekezés után az ellenzéki RTL Klubnak már nem is annyira érdekes árvízhelyzet, ők mintha csak a fővárosig látnának.

Akárcsak a budapesti tetőzés előtt a kormányt a védekezés miatt támadó, naponta a Duna mellől bejelentkező Magyar Péternek, aki utoljára vasárnap tett közzé Facebook-történetet az árvízről, amelyben megköszönte a segítséget a Tisza Párt önkénteseinek. Úgy látszik, neki is csak addig volt fontos a dolog, amíg Budapesten kritikus a helyzet, a maradék napok már nem érdeklik.

Magyar Péter elköszön az árvízi védekezésről vasárnap

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ribizli-2
2024. szeptember 23. 13:20
Mert mindkettő büdös patkány
nyugalom
2024. szeptember 23. 13:01 Szerkesztve
Nagyervinkee, radnaika hol lapatoltak? Na es a sok rajongó fehér ingben? Rostandika törleszkedett hejvarganehoz! Ott a helye! Hejvargane egy gusztustalan tulok, pszichopata ráadásul!
namégmitnem
2024. szeptember 23. 12:59
Fantaztikus ez a kép a trikolor furgonnal - de az igazi az lesz, ha pestispeti a saját korpuszát piros-fehér-zöldre tetoválva szelfizik egy uszadékfa-rönkön. Csakhát...arra már késő, mert a magyar kormány helytállásától még az árvíz is megijedt és tovább takarodott - Szerbiába. Utána mehetnél, pondrópeti.
Tavaszi szél
2024. szeptember 23. 12:55
Budapest előtt se az árvíz érdekelte ezt a marha tülök hordozót az árvíz, hanem csak és kizárólag a szereplési lehetőség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!