Menczer Tamás: Magyar Péter egy beteges hazudozó (VIDEÓ)

2024. szeptember 20. 16:39

„Van az a mondás a hazug emberről meg a sánta kutyáról, következzen a beteges hazudozó” – kezdte a videót a kommunikációs igazgató.

2024. szeptember 20. 16:39
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Van az a mondás a hazug emberről meg a sánta kutyáról, következzen a beteges hazudozó” – vezette fel Menczer Tamás a Facebookon megosztott videójában, majd mutatott egy Magyar Péter által feltöltött videót, amelyben azt állítja, hogy se a hadsereg, se a honvédség, se a rendőrség, se semmilyen hivatalos szerv nincs kint a gátakon, pusztán a civilek. 

Magyar nem sokkal később pedig már arról beszél, hogy bízik a magyar szakemberek munkájában, nagyra becsüli a honvédek és a katasztrófavédelmisek munkáját. Ezt követően hangsúlyozza, hogy senki nem támadja a katonákat. Ehhez a Fidesz kommunikációs igazgatója csak ennyit tudott hozzáfűzni:

Mit lehet ehhez hozzátenni? Egy beteges hazudozó esetében szerintem teljesen feleslegesen, mégis azt mondom, ne hazudj, Peti!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Menczer Tamás

Facebook

Idézőjel

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 18:42
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­k­e­­l­d­ ­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
iphone-13
2024. szeptember 20. 18:41
HOGY MER EZ A SZEMÉT AZ EMBEREK SZEMÉBE NÉZNI? MOCSKOS HAZUDOZÓ FÉREG EZ A PEDÓ.
Osztap_Bender
2024. szeptember 20. 17:52
Vigyori pedig a fideszes maffia notórius igaz(m)ondója! Még Göbbelsztónit is megelőzi az igazmondók sorában, néhány száz hellyel.
Kovács József
2024. szeptember 20. 17:22
Poloskától azt kérni, hogy "ne hazudj, Peti!” olyan mintha a drogostól azt kérnénk ne drogozzon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!