Magyarországon fogták el a német állam létezését tagadó férfit a kommandósok (VIDEÓ)

2024. szeptember 20. 09:40

A férfi akár 10 éves börtönbüntetést is kaphat.

2024. szeptember 20. 09:40
null

Nyitókép: police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Célkörözési Osztálya derítette fel annak a 44 éves férfinak a tartózkodási helyét, akit Németországban közveszélyokozás miatt köröztek – olvasható a police.hu-n. 

A közlemény szerint a német rendőrség kereste meg a magyar hatóságot, mivel olyan információjuk volt, hogy a gyújtogatással elkövetett közveszélyokozás miatt körözött, 44 éves német – magát „Reichsbürgernek”, azaz a német államot el nem ismerő embernek tartó – férfi Magyarországon rejtőzködik.

A bűncselekmény miatt akár 10 éves börtönbüntetést is kaphat Németországban – tették hozzá. A fejvadászok beszerzett adatai alapján a férfit már ismerték a magyar hatóságok, mivel Magyarországon is volt már büntetve. A felderítőmunkának köszönhetően a célkörözési nyomozók olyan információt szereztek, hogy a szökevény Nagykanizsa környékén bujkálhat; végül hétfőn reggel Gelse településen fogták el őt. A közlemény alapján a német férfi nem működött együtt, magát csak „emberként” azonosította. 

A rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

(MTI/Mandiner.hu)

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai__
2024. szeptember 20. 11:06
Sok itt az analfabéta, buta vagy csak figyelmetlen hozzászóló. Igaz a mandi erre rájátszik,otromba címadással, az információk összezagyválásával.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 11:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­­e­­l­d­ ­a­­ ­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
MartyMcFly1985
2024. szeptember 20. 10:59
Szégyen ha egy politikai menekültet kiadnak a németországi pénzhatalmi bábállamnak, ami NATO megszállás alatt áll. Pont ugyanúgy ahogy a Varsói Szerződés is a katonai megszállást jelentett.
leonardodicarpaccio
2024. szeptember 20. 10:42
"Magyarországon fogták el a német állam létezését tagadó férfit a kommandósok" Biztos, hogy férfi? Nem Schmidt Máriáról van szó?? (Bár Marcsi akár férfi is lehet valójában...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!