Magyar Péter az a fajta vendég volt a közmédiában, akit meghívsz a házadba, és sáros cipővel végigcaplat a szőnyegen

2024. szeptember 26. 11:48

A stílus maga az ember!

2024. szeptember 26. 11:48
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Magyar Péter az a fajta vendég volt a közmédiában, akit meghívsz a házadba, sáros cipővel végigcaplat a szőnyegen, felteszi a lábát az asztalra, rágyújt a gyerekszobában, böfög a vacsoránál, nem húzza le a vécét, és nem mos kezet. 

A stílus maga az ember!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigfater73
2024. szeptember 27. 08:51
A marxista esti egyetemeken agymostak! Átjön a kommentjeiteken! A Fidesz nem szervezett ilyen képzéseket! Normális felnőtt embernek nem szélkakas jellegű az egyénisége! Petike kegyencetek pedig naponta cseréli fosos nézeteit!
SABOTAGE
2024. szeptember 26. 22:30 Szerkesztve
Pedofideszes szarjancsik!!! Min csodálkoztok, a ti almotok kölyke pszihopeti!!! A ti rezsimetekben tanulta meg ezt a stilust!!! A ti rendszeretek tükörképe, ugyanolyan álszent, hazug, buzi , pedofil mint a fidesz!!! Amikor őt jellemzitek, saját magatokat jellemzitek,csak olyan birkák vagytok hogy észre sem veszitek!!!!
Európai Értékek Zombie
2024. szeptember 26. 22:00
Fostos Kaki Peti vendégségben: böfög evés közben, odafingik az ebédlőasztalhoz, mellészarik a wc kagylónak és távozás előtt befosik! 💩🤡💩
2024. szeptember 26. 20:06 Szerkesztve
Ez? Nem... Nem olyan... Ez egy szaros, hazug, töketlen, másokat kihasználó, agresszív, magát kontrollálni nem tudó, nagypofájú elmebeteg f@sz!! Vállalhatatlan szar. KI VELE A KÖZÉLETBŐL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!