Kaltenbach Jenő óriásit ment: az Orbán-szavazók buták, Magyar Péter támogatói meg „agyamputáltak”

2024. szeptember 10. 17:56

Kaltenbach Jenő az ország elhagyására készül?

2024. szeptember 10. 17:56

Nyitókép: MTI, Beliczay László

Bizarr posztot tett közzé Kaltenbach Jenő. A jogtudós – egy helyesírási hibáktól hemzsegő szövegben – előbb a magyar népnek, majd a Magyar Péterre szavazóknak ment neki.

Liberális szokás szerint mindenkit butának nevezett, aki nem úgy gondolkodik a világról, mint ő.

Tanulságos idézetek következnek! 

Ennek az országnak/népnek a politikai itelligenciájáról (sic!) elég annyit tudni, hogy itt 14 év óta lényegében teljhatalommal uralkodik egy végtelenül hazug, tolvaj rezsim, anélkül hogy vele szemben ki tudott volna termelődni egy alternatíva, mert a tömegnek senki sem volt elég jó” – kezdi a jogtudós. 

Szerinte a magyarok többségének az intelligenciája alacsony, ezért nyeri meg sorra a választásokat Orbán Viktor. 

Majd rátér Magyar Péter sértegetésére: „Aztán egyszercsak kiválik a rezsimből valaki, aki addig a gazemberségek részese, haszonélvezője volt, nem mond, nem ígér semmi újat, azon kívül hogy mostantól jófiú lesz.”

A jogtudós szerint tehát Magyar Péter morálisan alkalmatlan az ellenzék vezetésére. Ennek ellenére 

a sok agyamputált mégis hisz neki

– rúg bele a TISZA Párt szavazóiba. 

Mit lehet egy ilyen társasággal kezdeni – teszi fel posztja végén a kérdést.

Hát, amit sokan tesznek..., el innen, de gyorsan...

E sorok elolvasása után nyilván milliókban, sőt tízmilliókban merül fel a kínzó kérdés: vajon Kaltenbach Jenő az ország elhagyására készül? 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 13. 10:54 Szerkesztve
"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet, főleg a Kaltenbach Jenő. hazudtunk reggel, éjjel, meg este, főleg a Kaltenbach Jenő . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz, főleg a Kaltenbach Jenő nem mondott igazat . És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig, főleg a Kaltenbach Jenő nem csinált semmit, de semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. főleg a Kaltenbach Jenőnek nincs tehetsége. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat, főleg a Kaltenbach Jenő nem tud semmit. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. "főleg a Kaltenbach Jenő fog belegebedni, már intenzíven látszik rajta a gebedés.
Krupp Skya
2024. szeptember 13. 10:43 Szerkesztve
Az amerikai nagykövet fasza a seggedbe Jenő bácsi! Látod, csak egyedül én kívánok neked jót! Na látod!
Faterohm
2024. szeptember 12. 23:16
Hát Jenci mindenki buta ki nem ért veled egyet? Megsértettél kb. 3 mill. embert, köztük orvosokat, professzorokat, művészeket, egyszerű családszerető embereket, ideológiai meggyőződésből. Nem gondolkoztál el, hogy nálad van a hiba?
2024. szeptember 11. 15:31 Szerkesztve
Az idézet vége lentebb lemaradt. bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69 "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Ez a butaság és az alkalmatlanság beismerése! Kaltenbach saját magát hülyézi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!