Nincs kegyelem: Kaltenbach Jenő nekiment a kórházakban haknizó „fekete ruhás” Magyar Péternek

2024. augusztus 29. 12:28

A jogtudós szerint a Tisza Párt elnöke csak a teljhatalomra ácsingózik.

2024. augusztus 29. 12:28
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Kaltenbach Jenő Facebook-oldalán elevenítette fel, hogy Sándor Mária, aki a köztudatba csak mint a „fekete ruhás nővér” robbant be még 2016-ban, megpróbálta bemutatni a kórházi állapotokat, akkor azonban ez nem vezetett eredményre, mert szavai szerint sem az orvosszakma, sem a politika nem állt mellé. 

Magyar Péter akkor éppen a hatalomtól kapott zsíros állásokkal volt elfoglalva, majd most „rácsodálkozik” a kórházak nyomorára, látványosan hőmérőzik és tragikus képpel tart sajtótájékoztatót”

– írta Kaltenbach, aki szerint egyebek mellett, ezért nem tartja Magyart a legkevésbé sem hitelesnek. 

„Ezért tartom őt a teljhatalomra ácsingózó újabb egyeduralkodó palántának, akinek, már megint, az a szerencséje, hogy felülhet a fennálló áldatlan állapotokkal elégedetlenek által okozott hullámra, amely reményei szerint a hatalomba repíti” – tette hozzá.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 10. 20:18
Magyar Péter morális és szellemi adottságait tekintve egy tök alsó. De testméretei miatt is fiatal lányok már nem egyszer kiröhögték: "Ilyen pici ez a nagyszájú vakarcs?" Az arckifejezése, fejformája, tekintete, szájának szemtelen pofázásra rögzödött állása stb. kimondottan unszimpatikus már ránézésre is. Van benne valami bunkó nyikhajság. Az igéreteit, amiért a követöi ráharaptak, - hogy majd ö aztán minden disznóságot leleplez e hazában -, nem szállította. Mondván hogy: "Ti vagytok az atombomba.". Ha követöi normális, értelemes emberek lennének, ekkor kellett volna otthagyniuk ezt a szélhámost. Az MP "jelenség" valójában nem Magyar Péterröl szól, - ilyen jött-ment, beképzelt, nagyzoló figura sok szaladgál az országban -, hanem arról, hogy van egy millió körüli, politikailag zavarosfejü, minden jólhangzó hazugságnak bedölö, teljesen megbízhatatlan választó. Ez bizony nagy tehertétel az országnak. Erröl szól ez a történet.
Palatin
2024. szeptember 10. 20:17
Magyar Péter valamikori sírfelirata valahogy így fog hangzani: Itt nyugszik Magyar Péter, a széltoló, önhitt 1,60 méter, a kanos, mohó tinédzser-jéger, kit aztán csendesen elnyelt az éter.
2024. szeptember 10. 20:13 Szerkesztve
Nekem van egy mulatságos szokásom: ha ránézek egy szóra, vagy kifejezésre, elkezdem cserélgetni benne a betüket, érdekel, hogy mit lehet belöle kirakni. Igy akadtam egy érdekességre, amiben Magyar Péter látványosan leleplezi önmagát. A különbözö társkeresö oldalakon, Petya olyan User alatt fut, hogy "Magyar Péter The Man" bruhahaha... Fogózkodj meg, a "Magyar Péter The Man" - böl azt lehet kirakni, hogy: "Agyrém Hanta Permet" bruhahahaha.... Nomen est omen... A fickónak nincs szerencséje, mindig kilóg valamilje valahonnan...
Palatin
2024. szeptember 10. 20:12
Azon röhögök magamban, hogy a végén még az lesz, hogy Magyar Péter, mikor már ö sem bírja a sok zöldfülü rajongójának a naivitását, kiáll a vakon hívö rajongói elé: "Köszi haverok, hogy támogattok, de álljatok már le az isten szerelmére, hát nem látjátok, hogy egy topis, szakadt, piás, bulizós ürge vagyok, nehogy már megválasszatok minisztertelnöknek, mert abba bele döglötök. Jó buli volt a Fidesz cikizése, de vége a mókának" De tömeg nem hátrál: "Nem igaz, nem hiszünk neked, igenis te vagy a mi megváltónk, légy a vezérünk, csak téged követünk". Erre MP elmenekül a rajongói elöl... MP bukása akkor következik be, ha nyernek. Csak végig kell gondolni, hogy miért. Ha az uniónak nyal be, a magyarok rúgják ki, ha a magyaroknak nyal be, az unió rúgja ki. Az unió gyarmatosító törekvéseit és a magyar érdekeket nem lehet összeegyeztetni. Csak egy legény van talpon, aki azt a spárgát meg tudja csinálni, hogy a magyar érdekeket is védelmezi és az uniót is valamennyire kordában tartja: ORBÀN
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!