Itt a fordulat: Dopeman elárulta, mi a különbség Orbán Viktor és Magyar Péter között

2024. szeptember 15. 18:01

A rapper szerint „elképzeljük, hogy nekünk milyen rossz, és hogyha jön egy új király, akkor majd milyen jó lesz”.

2024. szeptember 15. 18:01

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Pityinger László Dopeman és Magyar Dávid a Hit Rádióban beszélgettek Magyar Péter népszerűségének okairól.

Dopeman a műsorban kifejtette, szerinte Magyarország egy jóléti állam, amit az is bizonyít, hogy

bizonyos munkákat magyar ember már nem hajlandó elvégezni.

A rapper úgy véli, sok pénz van az embereknél, így sok idejük van a gondjaikkal foglalkozni, ezért fontos a politikában a narratívák csatája, amiben leegyszerűsítve két oldal vesz részt: akik szerint minden jó és akik szerint minden rossz.

Dopeman úgy fogalmazott, a „minden rossz ember” megtalálta magának Magyar Pétert, aki az „Orbán-iskolából” jött, de annak a „legcsúnyább vetületét” mutatja.

Nincs benne az a fajta szimpatikusság, ami az Orbánban meg tud lenni, nincs meg humora ilyen módon, nincsen meg az a fajta flexibilitása, rögtönző képesség, ami az Orbánnak még most, ebben a korában is megvan.

Tehát, ahogy kérdéses, nem kialakított szituációban van, azonnal görcsösen, hisztérikusan és diktatórikusan reagál minden szituációra”  – jellemezte a rapper Magyar Pétert.

Dopeman mindebből arra következtetett, hogy Magyarországon nem azzal van a baj, hogy hogyan élnek az emberek és nem is a politikai berendezkedéssel, „hanem azzal van a baj, hogy elképzeljük, hogy nekünk milyen rossz, és hogyha jön egy új király, akkor majd milyen jó lesz”.

Az idézett rész 23 perc után kezdődik:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2024. szeptember 16. 13:32
Édes istenem... Mindig is világos volt, h te egy sötét, buta IstenBarma vagy!
lordzoltanus
2024. szeptember 16. 11:56
Pityingerke inkább azon kezdjen el gondolkozni hol szeretne lenni 26 után. Mondjuk nemis olyan rég még orbán fejeket rugdosott ^^
Vesus8244
2024. szeptember 16. 11:53
Őszinte, becsületes és lelkes emberek küldtek küldenek és küldeni fognak a halálba értelmetlenül más embereket, mert azok hazúg , becstelen, lusták akik nem érdemlik meg az életet! Ugyan már, tök igaza van Pityingernek ebben a sok aljas becstelen, piti tolvajnak a legfőbb érdeke, hogy változzon meg minden, és mindig jöjjön egy új király, új törvény mindegy csak ne az legyen ami van! Ezért persze, hogy a sok birkának be kell beszélni, hogy az aki etet, az lopja el a szénát Tőletek, majd a másik az persze nem fogja el lopni! Oszt észre se veszik, hogy a gyapjú kell amit a birkák megtermelnek, nem a széna kell Senkinek! A birkák meg bégessenek, ez a világ rendje! Ha nem ez lenne nem lenne birka se meg semmise , bee , bee, bee!
legatus
2024. szeptember 16. 11:46
Egy uzsorás szavára mindenképp adni kell :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!