Így reagált Magyar Péter a mentelmi joggal kapcsolatos kérdésre (Videó)

2024. szeptember 12. 12:10

„Eltöröljük a mentelmi jogot természetesen. Semmi értelme” – így kampányolt még tavasszal a Tisza Párt elnöke.

2024. szeptember 12. 12:10

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Eltöröljük a mentelmi jogot természetesen. Semmi értelme” – így kampányolt még tavasszal a Tisza Párt elnöke – emlékeztetett a Magyar Nemzet.

A lap arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyar Péter korábban arra az egyszerű kérdésre sem volt hajlandó válaszolni, hogy igaz-e az az álltás, amit a Magyar Nemzetnek is nyilatkozó férfi mondott, miszerint elvette a telefonját. Sajtóhírek szerint miután biztonsági őrök kivezették a politikust az Ötkertből, a szóban forgó készüléket a politikus bedobta a Dunába.

A Magyar Nemzet közölte:

rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt nyomozást indított, majd az ügy átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre.

Mindezek után a Magyar Nemzet arra lett volna kíváncsi, hogy Magyar Péter továbbra is kitart-e azon állítása mellett, miszerint meg akarja szüntetni a mentelmi jogot. Azonban a politikus nem volt hajlandó válaszolni a feltett kérdésekre.

Magyar Péter korábban a Mandinernek sem volt hajlandó válaszolni többek között arra a kérdésre, hogy bedobta-e a Dunába a telefont vagy sem.

A Magyar Nemzet felvételét itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 12. 16:06
Magyar Péter, - az unió magyarellenes ügynöke -, morális és szellemi adottságait tekintve egy tök alsó. De testméretei miatt is fiatal lányok már nem egyszer kiröhögték: "Ilyen pici ez a nagyszájú vakarcs?" Az arckifejezése, fejformája, tekintete, szájának szemtelen pofázásra rögzödött állása stb. kimondottan unszimpatikus már ránézésre is. Van benne valami bunkó nyikhajság. Az igéreteit, amiért a követöi ráharaptak, - hogy majd ö aztán minden disznóságot leleplez e hazában -, nem szállította. Mondván hogy: "Ti vagytok az atombomba.". Ha követöi normális, értelemes emberek lennének, ekkor kellett volna otthagyniuk ezt a szélhámost. Az MP "jelenség" valójában nem Magyar Péterröl szól, - ilyen jött-ment, beképzelt, nagyzoló figura sok szaladgál az országban -, hanem arról, hogy van egy millió körüli, politikailag zavarosfejü, minden jólhangzó hazugságnak bedölö, teljesen megbízhatatlan választó. Ez bizony nagy tehertétel az országnak. Erröl szól ez a történet.
cinkegolyó
2024. szeptember 12. 14:18
Nem most kellett volna feljelenteni a dolgai miatt, hanem sokkal előbb, amikor a volt feleségére -az igazságügyi miniszterre rázárta az ajtót több esetben, ezzel akadályozta őt az állam által megbízott munkák elvégzésére, és a szabad mozgás jogára, vagy akkor, amikor az alvó nőre rádobta a csatos övet. Nem véletlenül szólta el magát a miniplatós, amikor beidézték a bíróságra és azt is feltétezte, hogy a felesége bántalmazása miatt hívták be. Tehát mint ügyvéd, saját maga szerint is lett volna ok arra, hogy felelősségre vonják..
herden100
2024. szeptember 12. 13:56
napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
herden100
2024. szeptember 12. 13:55
Mitugrálsz 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!