Hatalmas jobbegyenest kapott Magyar Péter

2024. szeptember 20. 11:53

Magyar Péter influenszer természetesen örömittasan kiposztolta úton-útfélen, hogy már mindjárt utoléri a pártja a Fideszt.

2024. szeptember 20. 11:53
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„Az utóbbi hetekben sorra jelentek meg különféle közvélemény-kutatási adatok. Ezek közül többen olyan eredményeket közöltek, hogy már a kormánypártok nyakán van a Tisza Párt, már öt százalék alá csökkent közöttük a különbség. Ilyenkor, másfél évvel a választás előtt gyakorlatilag szabadon mérhetnek bármit a kutató cégek. A baloldalhoz ezer szállal kötődő intézetek természetesen Magyar Pétert segítik ezekkel az adatokkal, illetve elhitetik a támogatóival, hogy van esély a kormányváltásra.

Magyar Péter influenszer természetesen örömittasan kiposztolta úton-útfélen, hogy már mindjárt utoléri a pártja a Fideszt. Ne lepődjünk meg, ez így fog menni egészen a választásokig. Azonban megérkezett a friss, ropogós Nézőpont-kutatás is, amely egész más eredményt mutat, mint a korábbi felmérések.

Változatlan a Fidesz–KDNP támogatottsága a júniusi EP-választás óta, ami kényelmes többséget jelentene egy most vasárnapi országgyűlési választáson. A Nézőpont Intézet, a Magyar Nemzet részére készített felmérése szerint a Tisza Párt ugyan öt százalékpontot erősödött, de nem új szavazókkal, hanem a többi ellenzéki párt korábbi támogatóival. Gyengült a Gyurcsány-koalíció, a Mi Hazánk és a Momentum tábora is.

Ez a felmérés jókora pofon Magyarnak. Mégsem eszik olyan forrón a kását…”


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 14:25
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­k­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­s­z­­­e­­x­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
johannluipigus
2024. szeptember 20. 14:21
"Megkérdezik Szarosgatyát, hogy ma mennyi homokzsákot lapátolt tele? Mire Szarosgatya: -Ó, hát itt akkora a hajtás, hogy nincs idő holmi homokzsákokra!"
ahapersze-3
2024. szeptember 20. 14:17
Először kétségbe vonja a közvélemény-kutatási eredményeket, majd végül azzal érvel ez a lángész magyar nemzetes...
westend
2024. szeptember 20. 14:06
Ugyan, nincs itt vita, poloska-Pötike már meg is nyerte a választást. Pláne így, hogy egymaga visszaszorította a medrébe a Dunát. Holnaptól tehát dőlnek hozzánk az eu-s pénzek és az illegális migrik, jönnek az lmbt-okosságok az iskolákba és az óvodákba, és végre küldünk pénzt és fegyvert a halőr és bidé háborúba. Hisz a zemberek ezt akarják, főleg a petike fészbúkján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!