Ez a Nacsa hülyébb Kádárnál

2024. szeptember 14. 10:21

Tivadar ne búsulj, jön Lőrinc, meglátod, hibátlanul helyettesíti a Fidesz-KDNP pártcsalád távozó üdvöskéjét, a Dömötört.

2024. szeptember 14. 10:21
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: Nacsa Lőrinc Facebook-oldala 

„Ez a Nacsa hülyébb Kádárnál

Farkasházy Tivadar azon sajnálkozik, hogy »elvesztettük Dömötör Csabát«, aki a verekedős Győrffy Balázs helyett megy Brüsszelbe. Számomra is nehezen pótolható Dömötör, bár hű barátja, Menczer az hál’ istennek marad. De van egy jó hírem, Tivadar. A Dömötör Csabához hasonlóan szorgalmas fényképész és stadionlátogató Nacsa Lőrinc, rá számíthatunk. Ezt bizonyítani is tudom. Ma, azaz péntek délután azt bírta írni, hogy idézem: »A fősodratú médiában sokszor csak akkor hallani egyházi személyekről, amikor botrány van. A papok, szerzetesek által végzett szolgálatról túl keveset beszélünk!« Ez a duma nekem nagyon ismerős. Valamikor a ’80-as évek közepén, talán szenteste előtt egy-két nappal Miskolcon gond volt egy távhővezetékkel, és ezért több tízezer lakásban nem volt fűtés. Na, aznap én vezettem a déli meg az esti Krónikát. Természetesen azzal kezdtem, hogy Miskolcon több tízezer lakásban nincs fűtés. A következő főszerkesztői értekezleten tolmácsolták Kádár elvtárs üzenetét, miszerint nagyot hibázott a Rádió, amikor állandóan azzal foglalkozott, hogy Miskolcon több tízezer lakásban nincs fűtés, de arról hallgatott, hogy több százezerben viszont van. Ez a Nacsa szerintem ez hülyébb, mint Kádár elvtárs volt. Én most felajánlom Rogán Tóni minisztériumának, hogy ingyen tartok előadást. Szerintem sok újat hallanának az elvtársak. Úgyhogy Tivadar ne búsulj, jön Lőrinc, meglátod, hibátlanul helyettesíti a Fidesz-KDNP pártcsalád távozó üdvöskéjét, a Dömötört. Remélem, a fősodratú média hallgat Nacsa testvérre, és mostantól nem az a hír, hogy egy atya melegorgiára jár, hanem az, hogy számtalan pap és szerzetes a lelkét teszi ki ezért az országért! Ámen.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2024. szeptember 16. 11:03
Abban azért meg lehet egyezni, hogy Nacsa nem a "legélesebb kés a fiókban"....
konyvtaros-0
2024. szeptember 16. 10:37
En ertem a mandinert miert szemlezi rendszeresen ezt a felesegcsalo seggturkaszt de szerintem mar udvaribolondnak is tul 1 bites..
Nurmi26
2024. szeptember 15. 11:28
Ha hülyét akarsz látni nézz a tükörbe
elmkov
2024. szeptember 14. 23:43
Te Henrik, te egy hányadék féreg vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!