„Engem többé már nem tudsz megijeszteni!” – üzente Magyar Péternek az exbarátnője

2024. szeptember 25. 20:03

„Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz?” – írta Vogel Evelin.

2024. szeptember 25. 20:03

Nyitókép: Index/képernyőfotó

Ahogy korábban megírtuk, Magyar Péter exe megrázó interjút adott az Indexnek, melyben mesélt a politikus agressziójáról és dühkezelési problémáiról. Többek között arról is beszélt, hogy a kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar az utcán üvöltözött vele és úgy közeledett felé, hogy megijedt tőle:

Fenyegetve éreztem magam, féltem. Annyira nem szoktam félni valójában, de amikor egy nővel szembe áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára”

– fogalmazott. 

Vogel Evelin, mikor arról kérdezték, szerinte mit reagál majd Magyar az interjúra, azt mondta: „Mérges lesz, dühös, de azt fogja mondani, hogy erre számított, sőt, azt is fogja mondani, hogy ez a Fidesz műve. Hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom. Remélem, a családomat nem bántja”.

Ezt is ajánljuk a témában

A megrázó interjúra a Tisza Párt elnöke közösségi oldalán reagált:

Vogel is reagált Magyar bejegyzésére. „Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék” – írta. Állítja, ő nem zsarolta meg a Tisza Párt elnökét, de más tagjait sem.

„Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni” – fogalmazott. Hozzátette, „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik abból semmi építő nem születik”.

„Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked, vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. 

Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. 

Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!” – írta bejegyzésében Vogel Evelin, majd feltette a kérdést a Tisza Párt elnökének: „arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?”

Engem többé már nem tudsz megijeszteni!” 

– zárta bejegyzését Vogel.

***

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. szeptember 25. 23:19
védi a nemzetvédelmi szolgálat
mnmn
2024. szeptember 25. 23:14
somatic335 - Legyetek bátoraktotumfaktum-2 2024. szeptember 25. 22:55 "Dehogy engedem, rühellem a korrupciót és a hazugságot." Akkor jobb helyre nem is tehetnéd a voksodat. Tipikus balfék mentalitás: ami most van az szar, mindenképpen váltani kell, nembaj ha mégszarabb lesz!
simonpali
2024. szeptember 25. 23:13
Pszicho Petiröl kiderült hogy pszichopata. Nagy ügy. Azért ezen tényleg csak az lepődik meg, akinek az agyát eddig heveny Orbán gyűlölet homályositotta el.
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 23:01
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­ ­­s­­­z­e­x­i­ ­p­­u­n­­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!