Brutálisan kiütötték az Orbán-gyűlölő Czutor Zoltánt a Sztárboxban

2024. szeptember 23. 06:34

A színész nem kegyelmezett a zenésznek.

2024. szeptember 23. 06:34
null

Nyitókép: Facebook

A femina.hu arról ír, az idei Sztárbox negyedik adásának második mérkőzésében Mészáros András és az Orbán-fóbiás Czutor Zoltán küzdött meg. Hozzáteszik: 

a 42 éves színész és az 55 éves zenész 

a férfi nehézsúly csoport versenyzői voltak. Mészáros András vegyes érzésekkel vágott bele a Sztárboxba, de örült, hogy a műsornak köszönhetően lehetősége nyílt rá, hogy belekóstoljon ebbe a sportba. Czutor Zoltán elsősorban a sportélmény és a felkészülés miatt szeretett volna belevágni a Sztárboxba – írják.

Nos, az első és egyben utolsó menet intenzíven indult, Mészáros András azonnal uralta a meccset, Czutor Zoltán nem tudta felvenni a tempót. hangsúlyozzák: az első menet végén Czutor Zoltán már nem volt képes védekezni a sok bekapott ütéstől, 

Mészáros András viszont folyamatosan támadt és lényegében szétverte Czutor Zoltánt. 

A bírók döntése nyomán így az első menet végén Mészáros András nyert technikai KO-val, tudjuk meg. Czutor utána úgy nyilatkozott, hogy még bírta volna, és nagyon csalódottnak tűnt, de nem volt miért: a sokkal jobb nyert a sokkal gyengébb ellen.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Szóval Czutor Zoltán szerint a hazája nem más, mint egy bűzlő pokol, csak azért, mert nem a neki tetsző kormány van hatalmon.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sróf
2024. szeptember 23. 08:05
Palvin Barbara legújabb bikinis insta-fotóit mikor szemlézi a mandiner? Csak hogy időben visszaérjek a Lidliből.
orion8
2024. szeptember 23. 07:55
Mészáros András az orbánszopó fideszcsicska, megverte az orbánfóbiást. Már csak az kellett volna odaírni hogy ráadásul sorosügynök volt.
luxusbatar
2024. szeptember 23. 06:48
B+!!!!! Femina.hu-ra hivatkoztok?! HOVÁ????? süllyedhet még a mandiner?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!