A rezsim „alkotmányjogásza” 3 év börtönnel fenyeget...

2024. szeptember 02. 18:53

Továbbra is várom Magyar Péter válaszát.

2024. szeptember 02. 18:53
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Ha Magyar Péter biztosítja az utcai nyomásgyakorlást, azaz tüntetést, blokádot, akkor én kezdeményezem a parlament feloszlatását és az előre hozott választás kiírását – ezt üzentem Magyar Péternek több mint egy hete. Ő eddig nem válaszolt, a Fidesz azonban ma reggel igen. A rezsim »alkotmányjogásza« 3 év börtönnel fenyeget...

Továbbra is várom Magyar Péter válaszát.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. szeptember 03. 13:16
Poloska Peti tojik a fejedre, mamusz peti! Minden alkalommal elmondod a Parlamentben, hogy oszolj! De senki nem oszlik. Akikkel összefogtál, azok is tojnak a fejedre. Oszlasd fel magad! Úgysincs támogatottságod.
cccbasatu
2024. szeptember 03. 12:37
A népnek joga van van fellázadni és elkergetni a diktátort mint 56-ban.Az Orbán rezsim is ezt fogja kapni előbb vagy utóbb!Szóval lesz majdan és az idióta fidesznyikek meg retteghetnek. Szóval Orbán rezsim jobban teszi ha önként távozik és nem provokál ki egy véres romboló forradalmat!Minden képen sokkal jobb ha előbb eltakarodnak és átadják a hatalmat egy ideiglenes kormánynak!
tier31750
2024. szeptember 03. 12:02
Egy undorító féreg ez. Nem ember. Keresi a folt a zsákját.
Szélhámosok kíméljenek
2024. szeptember 03. 11:46
No, ha bekerül kedves Péter, a cellatársai értékelni fogják a gárdamellényes időszakát! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!