A kormánybiztos tiszta vizet öntött a pohárba: Magyar Péter hazudik a migránstáborról (VIDEÓ)

2024. szeptember 14. 19:02

Erről beszélt a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Gyopáros Alpár a közösségi oldalára posztolt videójában.

2024. szeptember 14. 19:02

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Pár napja Vitnyéd és Csermajor települések nevét szinte az egész ország megismerte. Az egykori tejipari szakiskola területén felújítás kezdődött. A munkálatok okán ellenzéki politikusok és baloldali médiumok azonnal rémhír-terjesztésbe kezdtek – mondta a közösségi oldalára feltöltött videóban Gyopáros Árpád.

Mindenféle információ nélkül politikai szerencsehuszárok, köztük Magyar Péter hergelik az embereket, napok óta szítják a kedélyeket

– kezdte Gyopáros Alpár, majd azzal folytatta, hogy „Orbán Viktor miniszterelnök személyesen is megerősítette, hogy nem lesz Vitnyéd-Csermajorban migránstábor.

Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel, félelmet kelt. 

Pont az ellen hangol, amit Brüsszelben támogat” – tette hozzá a kormánybiztos. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. szeptember 15. 18:57
Volt már rá példa, hogy agyar-peti igazat mondott? Költői a kérdés.
Kanmacska
2024. szeptember 15. 12:28
Na, most már Magyar Péter is elismerte, hogy nem épül ott migránstábor. Hülye tiszások!
Jose
2024. szeptember 15. 10:56
De akkor mi lesz ott? Fogós, ravasz kérdés?
kobi40
2024. szeptember 15. 09:35
“Pont az ellen hangol, amit Brüsszelben támogat” Nem kell a migránstáborok ellen hangolni, mert az egész ország ellenzi! Magyar Péter A KORMÁNY ELLEN HANGOL! Mondja el, konkrétan, hogy mit építenek, mi lesz abban az épúletben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!