Tényleg kibékültek: újra randevú vár Magyar Péterre

2024. augusztus 27. 11:10

Magyar Péter-rajongó lett a csatorna a nézettség érdekében.

2024. augusztus 27. 11:10

Nyitókép: képernyőmentés

Ismét az ATV vendége lesz kedd 20 órától Magyar Péter, jelentette be a Facebookon. Mint ismert, június 10-én a Tisza Párt elnöke összeveszett Rónai Egonnal az ATV stúdiójában, miután az Egyenes Beszéd műsorvezetője azt mondta, többször is hívták néhány hónap alatt a műsorba. Magyar Péter azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból.

Ezt is ajánljuk a témában

Aztán augusztus 14-én eljött a pillanat: Magyar Péter újra bement az ATV-be és ezúttal nem rohant ki a stúdióból élő adásban. Mondjuk nem meglepő, hiszen egyetlen kellemetlen kérdést sem kapott. Erről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Ezt is ajánljuk a témában

„Témák:

- Völner-Schadl-Rogán ügy

- Digitális Gyóntatószék - Korrupcióellenes bejelentő portál

- Az állami egészségügy szétesése

- A nem működő állam

- Ludas Matyi Alap” – írta keddi posztjában Magyar.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bvaleria
2024. augusztus 28. 18:23
mocskos foshányók....ki kíváncsi erre a sok szarra amit ferhordtok a tisztességes emberek pénzéből...undorító szarhazi banda....látszik ki válaszol úgy ahogy elvarjatok...pont olyanok mit ti ...a normális emberek nem kíváncsiak rátok...hanynom kell tőletek 🤢🤢🤮
kiss-geza
2024. augusztus 28. 13:36
ez is ratyi
2024. augusztus 27. 14:48 Szerkesztve
Patkány Peti azért veszett össze az atv-vel, mert Rónai bácsi nem tudta felfogni, hogy neki Peti s*ggét kell nyalnia. De most már megértette, illetve vannak az ATV FOS-nál azok, akik örömmel megteszik ezt helyette...
laszlo 964
2024. augusztus 27. 14:40
Csak remélni tudjuk, hogy a felszopók most is jól végzik munkájukat! Nem elvárható , hogy kicsit is kellemetlenül érezze magát! Kiváncsi leszek, a többi leharcolt ellenzéki pártnak mikor esik le , hogy az ATV- nek elévülhetetlen érdeme van a választási fiaskójukban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!