Újabb földrengés volt, Magyarországon is érezni lehetett

2024. augusztus 13. 09:35

Többen bejelentést tettek, egyelőre károkról nincs hír.

2024. augusztus 13. 09:35
null

Nyitókép: Facebook

A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium Facebook-oldalán tette közzé, hogy újabb, hazánkban is érezhető földrengés volt a reggeli órákban. Azt írják, a földmozgás Horvátországban pattant ki 8 óra 43 perckor. A

 földrengés epicentruma Kapronca közelében, kb. 15 km-re volt a magyar határtól, és a rengés magnitúdója 4,4 volt, így hazánkban több településről érkeznek a bejelentések. 

„Eddig Zalaegerszeg, Pécs, Örtilos, Nagykanizsa, Kaposvár, Szekszárd településekről érkeztek bejelentések, de károkról egyelőre nincs tudomásunk” – írták. 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. augusztus 13. 10:55
Jó lenne, ha végre valaki utána nézne ennek a sok rengésnek. Jó lenne, ha ki tudnánk zárni az "emberi" beavatkozást (DAW: irányított infra, rádiófrekvencia, lézer, részecskefegyverek; HAARP). Dr. Daniel Winter fizikus (Waynesville, Észak-Karolina, USA) szerint: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja
Expert0418
2024. augusztus 13. 09:52
Nem kellett v⚽lna 1emberként az Anfielden felpattanni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!