Tudják-e, hol mérte Magyar Péter a 38 fokot?

2024. augusztus 27. 06:22

A lépcsőházban, ahol a lift van, s aminek három oldala üveg, szerkezete pedig vas.

2024. augusztus 27. 06:22
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Nemzet

„Azután pedig az történt, hogy Magyar Péter ott, a Péterfyben, ahonnét éppen kizárták, mért egy 38 fokos hőmérsékletet. De tudják-e, hogy hol mérte? Megmondom: a lépcsőházban, ahol a lift van, s aminek három oldala üveg, szerkezete pedig vas. De ebben is a legfelső emeletet választotta, és egy vasfelületen mérte a 38 fokot. Amúgy egy felülethőmérővel járkál a barom, amivel nem lehet a levegő hőjét mérni, de legalább elmondta, hogy déltájt a levegő sokkal hamarabb melegszik fel, mint bármely más felület – na ülj le, fiam, te teljesen hülye vagy, egyes! És akkor ennyit a Péterfy lépcsőházának 38 fokáról. (...)

Először megállt és magára öltötte az aggódó, szörnyülködő pofáját a János-kórház műszaki osztályának udvarán. Ahol a bontási anyagokat (leánykori nevén sittet) gyűjtik, mint például az ortopédiai osztály bontási anyagait, ahol éppen az elromlott klímaberendezés cseréje zajlik. Ez a nyomorult meg odaállt, és az imént jellemzett pofájával közölte, hogy tessék megnézni, micsoda állapotok uralkodnak a Jánosban. „Így néz ki egy kórház 2024-ben Magyarországon” – ugatja gátlástalanul, és a Jóisten igazságos villámai sajnos nem csapták agyon.

Azután bement a traumatológiára. Ahol – nem fogják kitalálni! – éppen teljes műszaki felújítás zajlik, a hetvenéves csöveket cserélik le, és a folyosón ott állnak a sittes zsákok. Ez meg odaáll, és közli, ilyen állapotok vannak, tessék, tele van szeméttel a kórház. Nem. Az nem szemét. Építési törmelék. Sitt. Mert teljes felújítás zajlik. Most zajlik, nem a Gyurcsányék, nem a Bajnaiék idején, hanem most.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Szeretném látni, ahogy Magyar Péter bemegy egy nyugati katonai kórházba, és elkezd utasításokat osztogatni.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. augusztus 29. 00:41
Ekrü 11:18 "Hazudni reggel, délben meg este, de ez ugye szintén nem fideszes találmány." - höhöhö ... tényleg nem! Csak más a hazugság időtávja - stratégiai! Ni: (2007.03.10.) „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” ... aztán a sok kétharmad megfeküdte a gyomrát, és megfordult a tápcsatornája: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. (Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft.)” Ők az új MAGYAR GAZDÁK!
Valodi
2024. augusztus 28. 16:50
Oldalkosár 17:28 "konkrét megoldási javaslatai is vannak." "Mondj egyet! Nekünk, tudatlanoknak." - höhöhö ... tessék, egészen aktuálisan! "7.1.5 Területi vízgazdálkodási program A vízkészletekkel való jobb gazdálkodás hozzájárul a hosszú távú gazdálkodási lehetőségek megteremtéséhez, az agrárágazat sérülékenységének csökkentéséhez és a területek népességmegtartó erejének növeléséhez. A vízhiányos, illetve a belvízzel érintett területek jó vízháztartásának, a vizek mennyiségi védelmének biztosítása, a klímaváltozás hatására növekvő vízhiány/aszály ellensúlyozása érdekében mind szélesebb körben szükséges alkalmazni a vízvisszatartás, víztározás, vízátvezetés eszközeit az ökológiai szempontok figyelembe vételével."
Valodi
2024. augusztus 28. 16:09
westend 09:37 "a saját alternatív világodból indulsz ki." - höhöhö ... abból, abból! Nédd' csak-e: (2007.03.10.) „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” ... aztán a sok kétharmad megfeküdte a gyomrát, és megfordult a tápcsatornája: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. (Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft.)” Az új MAGYAR GAZDÁK!
tizennyolcfok
2024. augusztus 28. 15:06
ja, hogy ott teljesen normális a 38 fok, és lentebb 21 fok van. ezt nem tudtuk, köszi bayer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!