Tragédia: meghalt egy 25 éves egy csongrádi fesztiválon

2024. augusztus 05. 06:06

A helyszínre érkező mentősök egy órán át küzdöttek a fiatal férfi életéért, de sem a légzését, sem a keringését nem tudták helyreállítani.

2024. augusztus 05. 06:06
Y Not Festival 2024 - Day Three

Nyitókép: Luke Brennan/Getty Images

Csongrádon, a Körös-Toroki Napokon egy fiatal férfi az életét vesztette. A 25 éves áldozat vasárnap hajnalban, fél három körül esett össze egy szórakozóhelyen. Bár a jelenlévők azonnal értesítették a mentőket, a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták már megmenteni az életét – írta meg az Index.

A bulizók vették észre, hogy a férfi körülbelül 50 méterre a pult előtt hírtelen összeesett. A férfi feltehetően alkohol és kábítószer hatása alatt állt. 

A helyszínre érkező mentősök egy órán át küzdöttek a fiatal férfi életéért, de sem a légzését, sem a keringését nem tudták helyreállítani.

A rendőrség lezárta a területet, és azonnal beszüntette a rendezvényt. A haláleset körülményeit az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálják.

A történtek megráztak minket, őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt családjának [...] Úgy döntöttünk, hogy kegyeleti okokból leállítjuk a rendezvényt

– nyilatkozta Bozóki János, a Körös-Toroki Napok szervezője.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2024. augusztus 05. 10:42
A tuc-tuc nem egészséges, főleg szintetikus szarokkal.
Szittya Attila Bendegúz
2024. augusztus 05. 08:04
A pia, a drogok mindenkire másképp hatnak. Valaki feldobódik, utána másnapos lesz. Valaki embereket gázol az autójával. Valakinek leáll a szíve. Ha a társadalom, a rendszer ezt elfogadja, így is marad minden.
altercat1
2024. augusztus 05. 06:09
Nem kéne mindenféle szarral "beállítani" magukat, mert ez lehet a vége...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!